proszę o radę - jaki kupić telefon lub smartfon z dobrym aparatem i baterią

Witajcie,
mam zamiar zmienić stary telefon na nowy. Interesuje mnie przede wszystkim b. dobry aparat, no i długo trzymająca bateria w przedziale cenowym - najlepiej za 1 zł, do max. 100 zł abonamentu. Czy macie jakieś propozycje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: proszę o radę - jaki kupić telefon lub smartfon z dobrym aparatem i baterią

O smartfonie z "dobrą baterią" zapomnij jak najszybciej. Albo zainwestuj w jakiegoś starszego sony-ericssona (np c-702 czy podobne), który ma bardzo dobry aparat jak na telefon.
Smartfona będziesz ładować codziennie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niekoniecznie. Mam nokie x6 i jesli nie uzywam mp3 albo navi bateria trzyma 4 - 5 dni. foty tez sa calkiem przyzwoite.
Najlepiej porownac dane producentow..

Ja polecam Nokię Lumię, zwłaszcza w 1020 aparat "wymiata": http://trendy4.test.contium.pl/artykul,5967,nokia_lumia_1020_jak_sprawdza_sie_aparat,porady,2.html Bateria jak bateria - zawsze jest i póki co będzie to "pięta achillesowa" smartfonów, pozostaje tylko tylko nauczyć się ekonomii użytkowania.

ja ostatnio widziałam fajne smartfony w media markt starej porządnej marki TELEFUNKEN, chyba wrócili na nasz rynek, kiedyś ich produkty były niezawodne i bardzo trwałe, myślę że się to nie zminiło

Witam,
Od jakiegoś czasu mam zamiar kupić nowy telefon i mam ogromny dylemat. Zastanawiam się nad wyborem pomiędzy iPhone 15 Pro Max oraz Samsungiem Galaxy S23 Ultra.
Zależy mi przede wszystkim na jak najlepszej jakości zdjęć i filmów (potrafię wykorzystywać zaawansowane funkcje aparatów w smartfonach, więc parametry aparatu i jego szczegóły bardzo mnie interesują) - przeznczenie to social media. Ważna jest też dla mnie możliwie najbardziej wydajna bateria, płynność w długim używaniu i przy multitaskingu, płynne montowanie krótkich i prostych filmów oraz możliwa bezawaryjność.
Ogólnie dobrze jakby udało się kupić na jakąś promocję w sklepie https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/sklepy/kategoria/elektronika
Dotąd korzystałam właśnie z Samsungów i dobrze znam Androida; iOS będzie dla mnie nowością - znam go tylko pobieżnie dzięki ajfoniarzom w rodzinie i stąd również mój dylemat. Mam też PC, który rzadko używam, więc raczej nie skorzystam z usług synchronizacji urządzeń Apple.
Będę wdzięczna za Wasze opinie i opisy Waszego experience z tymi urządzeniami (wiem, że 15 jest w przesprzedaży, ale jeśli się na niego zdecyduję, to będzie to mój pierwszy iPhone - dlatego zdanie każdej osoby z japkiem jest dla mnie ważne), szczególnie pod kątem tego, na czym mi najbardziej zależy.

Inne tematy z forum

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

Ochrona telefonu (17 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....

pozycjonowanie (65 odpowiedzi)

Dzień dobry. Posiadam własny sklep internetowy, w którym sprzedaje własnoręcznie robioną...