prowadzący olewający :/

instruktor (pan Darek?) kompletnie nie przykłada się do prowadzenia zajęć. zamiast chodzić po sali i poprawiać ludzi to po pokazaniu figury udaje się na wygodny spoczynek na swoim krzesełku. Trochę więcej zaangażowania !!! Nie polecam, bo szanuje swoj czas i uwazam ze po 3 miesiecach chodzenia z partnerka powinnismy umiec o wiele wiecej!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Witam
Z tego co piszesz jesteś osobą o dużej samoświadomości co do własnych umiejętności i możliwości. Jeżeli skończyliście 3 stopień kursu macie za sobą 36 godzin tańca i podstawy 16 tańców. Jeżeli wasze umiejętności są niewystarczające to albo nie słuchaliście mnie uważnie na zajęciach, nie przykładaliście się do wykonywanych ćwiczeń lub nie uczęszczaliście systematycznie na zajęcia, więc trochę sami jesteście sobie winni.
Na zajęciach nie podchodzę do ludzi, którzy poprawnie wykonują dane ćwiczenie lub wcześniej ignorowały moje uwagi i polecenia.
Często w trakcie zajęć siadam na krzesełku gdyż to daje mi możliwość większej kontroli nad grupą i wyłapywania osób które mają trudności. Mogę wówczas przez mikrofon podpowiadać tempo i kolejność figur.
Za swej strony mogę radzić:
Jeśli brakuje Ci dotyku drugiej osoby, polecam masaż.
Jeśli brakuje Ci zainteresowania swoją osobą, polecam sesje u psychoanalityka
Jeśli brakuje Ci teorii tańca polecam Technique of Latin Dancing Waltera Lairda oraz The Ballrom Technique The Society of Techers of Dancing
Jeśli brakuje Ci umiejętności tanecznych polecam naukę według systemu angielskiego, jedna godzina zajęć indywidualnych z trenerem 4 godziny pracy własnej.
W trakcie lekcji indywidualnej będziesz miał możliwość przedstawienia swoich potrzeb i oczekiwać oraz otrzymasz wiedzę którą później będziesz musiał utrwalić na zajęciach własnych.
Przykro mi że nie udało mi się spełnić Twoich oczekiwań.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszej nauce.
Na szczęście instruktorów i szkół tańca w Trójmieście nie brakuje i mam nadzieję, że znajdziesz taką, która je spełni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19

Re: Odpowiedź obiektu

To trochę nieprofesjonalne, jeśli instruktor tańca poleca uczniom lekcje u psychoanalityka, tylko dlatego, że są niezadowoleni z jakości zajęć...Też chodziłem na kurs i nie podobało mi się, niski poziom i rzeczywiście trener siedzi na tyłku zamiast chodzić między parami i podpowiadać, co można poprawić. Tak było na salsie w innym klubie ostatnio i bardzo mi się podobało. Słaba szkoła, mimo, że tanio to poziom niski, taka szkoła dla dziadków, którzy relaksują się na emeryturze i chcą miło spędzić czas:)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miło, że wyjaśnił pan swoje postępowanie, szkoda, że w tak niegrzecznej formie. Wstawka "idź tam a tam" co najmniej nie na miejscu.
pozdrawiam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Darek Zawsze był cynikiem a jego poziom nauczania był średni,-wystarczy prześledzić jego karierę taneczną. BYŁ trenerem Klubu Tańca Hot Steps, Studenckiego Klubu Tańca Politechniki Gdańskiej "Pod Kwadratem i Akademickiego Klubu Tanecznego Uniwersytetu Gdańskiego, dlaczego nie jest teraz ?? Z tego co się orientuję został odwołany jako trener z Akademickiego Klubu Tanecznego Uniwersytetu Gdańskiego, a dlaczego odszedł z Hot Steps???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2