przedłużanie włosów

Witam.
Czy któraś z Szanownych Pań wie gdzie w Trójmieście mogę przedłużyć włosy??? Tak mnie babeczka opitoliła,że nie moge sie siebie patrzeć :) Ciekawa jestem ile może kosztować "taka impreza" ?
Pozdrawiam
Ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przedłużanie włosów

u Swinarskiego , we wrzeszczu obok manhattanu lub w nim. ceny raczej kosmiczne . jeszcze salon w lotni na zaspie ( byl napewno 2 lata temu i wtedy kosztowalo 15 zl za pasemko z naturalnych wlosow - b.cienkie)

na 100% na przymorzu na Jagiellonskiej, salon kolo Apteki pod aniolem, chyba Image sie nazywa (kolo falowca) kiedys 1000PLN.

Dziękuję bardzo.... chyba poczekam,aż odrosną :)))
Pozdrawiam
Ola

a tak w ogole,to własnie w Manhattanie mnie tak załatwiła

po 1 .miałam być blondynką ,a na głowie na coś czarnego z lekkimi pasemkami blondu (wyglądam jak wredna baba!!!!-zawsze byłam blondyneczką o anielskich loczkach).

po2. - miało być pocięcie koncówek a nie opitolenie mnie na jajo!!!!
koszmar!!!! nie polecam!!!! imię fryzjerki - ASIA

pozdrawiam
Ola

wspólczuję. Ja chyba nie pójdę w ogole do fryzjera..

ja pójdę do swojej fryzjerki,która pracuje na moich włosach od kilku lat i doskonale je zna. Dlatego nie martię się o moja fryzure slubną.

Nie łam się - włosy podcięte rosną szybciej...niby - nie wim czy to cie pocieszy

a moja fryzjerka robi z moimi włosamni co chce
zawsze wychodzę zadowolona

a najśmieszniejsze jest to, że pierwszy raz obcinała mi włosy jak byłyśmy pijane jak świnie :):):)
miałyśmy babski wieczór przy winku, i ok 12 w nocy dowiedziałam sie, że ona jest fryzjerką, "no to dawaj"- powiedziałam,
i wiecie co?
nigdy nie miałam lepszej fryzury, NIGDY!!
i od tego czasu, czyli od 4 lat tylko do niech chodze :)
ciąć i farbować i czesać

szkoda, że ona nie specjalizuje sie w kokachg ślubnych,
bo na pewno bym do niej poszła :)

olja odradzam swiniarskiego uzywa wlosy chinskie no i nie ma o tym pojecia´, wiem bo zajmuje sie tym jak hobby i bral ode mnie wlosy kiedys . Bral zawsze najtansze i jeszcze je farbowal chociaz bylo na nich napisane nie wolno farbowac. Powiedz co bys chciala miec na glowie i kiedy slub???? moze moge ci pomoc.

julia, ty przedłużesz włosy?
czy co innego robisz?
ja bym chetnie coś pokombinowała :)

Ja tez bym chciala przedluzyc, mam blad wlosy. Chcialabym, zeby byly grubsze i mocniejsze.

heh , a ja mam włosy do pasa (raczej za pas) i chciałabym ściąć... są za długie, denerwują mnie... przeszkadzają :):)

ale potem widac takie supelki:( niedobrze to wyglada. Chociaz od razu - efekt super.

Dziękuję Julio. Do Swinarskiego to ja juz NIGDY W ZYCIU NIE PÓJDĘ!!!!! Kupę kasy w tym salonie ode mnie wyciągnęli i wyglądałam jak strach na wróble!!!!! Byłam dzis u fryzjerki, którą poleciła mi kolezanka. Ściągnęła ze mnie ten paskudny kolor, cos tam pokombinowała i teraz wygląda to już jako tako :) Do slubu jeszcze trochę czasu mam (kilka m-cy) więc włosy odrosną,choć pewnie nie na taka długośc jak miałam. A tak btw. Julio,zajmujesz się przedłużaniem włosów?
Pozdrawiam serdecznie
Ola

Witam;)Prywatnie przedłuzenie kosztuje tak do 400zl. Same włosy (sztuczne przynajmniej) w hurtowni kosztuja jakiej 50 -80 zł za paczke do tego trzba dokupic szczotke i cos tam jeszcze chyba;)) A samo doczepienia jakies 150. Za to efekt jest oszałamiajacy;)

dziewczyny ale przeciez nie sztucznymi wlosami . Po pierwsze to sie to poplacze po drugim myciu , po drugie to to widac ze sztuczne i nie wolno ich ani suszac ani krecic bo to plastik . Ja robie to tylko z naturalnych wlosow : chinskich, Indyjskich no i ukrainskich a co do polaczen to nic nie widac ( sama to nosze) co do cen to tu w niemczech biore 350-400€ za idyjskie 250 za chinskie a europejskie od 500€ oczywiscie najwyzsza cena to te wlosy .Pomaranczka jak chcesz obciac to daj nac ja skupuje tez wlosy . A co do mojej propozycji to jasne ze nie chce od ciebie tyle co tu , chcilam ci pomoc i zrobilabym ci to za cene wlosow w ramach mojego urlopu. Cena wlow jest zalezna od dlugosci i struktury( proste , krecone ) i od koloru blond jest najdrozszy. Co do osob ktore to dobrze robia w okolicach trojmiasta to znam marzene Blokus w wejherowie i wiem ze jest dobra i nie tak droga jak swiniarski. Napisz ola co potrzebujesz ( jaka dlugosc ) ja jade jutro do polski jesli chcesz to wezme wlosy i sprzet i pogadamy na miejscu .

to jest babka przed
image

a to po
image

image

tu tez moja praca

moze rzeczywiscie sztuczne nie wygladaja tak jak prawdziwe ale moja przyjaciolka ma sztuczne i nie ma z nimi zadnego problemu.Ani sie nie placza kompletnie nic.Wszysto zalezy od gustu.

ejjj kobietki nie przedłużajcie wogóle....jeśli przedłużycie sobie z prawdziwych włosów,to musicie pamietać że włosy prawdziwe są ciężkie..i jest to bardzo duże obciążenie dla skóry głowy no i tych naszych włosów,po zatym nie kazdy może..bo może wyjść alergia skórna i ciężko sie śpi na początku,głowa boli...a syntetyczne są niepraktyczne w utrzymaniu...tak że babki zastanówcie sie zanim wydacie tyle kasy... pozdrawiam..

witam.
Dziekuję Ci Julio za chęć pomocy. Z przedłużaniem włosów będę musiała chyba poczekać, z resztą tak jak z całym slubem. Własnie sie dziś dowiedziałam,ze najprawdopodbniej mam chłonianka. Pobrano mi dziś próbke do badania histpatologicznego i czekam z niecierpliwością na wyniki. Nigdy na nic się nie skarżyłam,zawsze byłam zdrowa, to były tylko badania kontrolne...takie rutynowe.... ale dobrze,ze lekarze zorientowali sie tak wczesnie,wiec mam duże szanse aby całkowicie wyzdrowieć. Ślub przełożymy na czas gdy dojdę juz do siebie - chyba,ze moj narzeczny bedzie chciał inaczej - poki co najważniejsze jest abym wyzdrowiała. Tak więc, to,ze pani fryzjerka zrobiła na mojej głowie bałagan,to mały pikuś :)
Dziękuję jeszcze raz za wszystkie rady , które zostały mi na tym serwisie udzielone, życze Wszystkim dużo szczęścia na Nowej Drodze życia, pieknych slubów i udanych wesel!!!!
A póki co, (jeszcze) w optymistycznym nastroju , uciekam na spotaknie z przyjaciółkami.
Pozdrawiam
Ola

Trzymaj się, będzie dobrze.

jak przedłużać to już dobrymi włosami , a są nimi słowiańskie.. ale trzeba liczyć się z kosztem do 2000zł można je na allegro dostać a na youtube zobaczyć jak się je doczepia np. na ringi moze ci to zrobić siostra albo koleżanka .

strefawlosow.pl

http://www.strefawlosow.pl

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??