przedłużanie włosów

Hej :)
Szukam sprawdzonej fryzjerki, która przedłuża włosy. Są tu jakieś zadowolne klientki, które mogą kogoś polecić?
Byłabym bardzo wdzięczna. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przedłużanie włosów

sama sobie przedluzam wlosy na micro ringi jak chcsz podam namiary na hurtownie z dobrymi wlosami w rozsadnej cenie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czy maja tam również włosy do zgrzewania ? jeżeli tak to ja poproszę o namiary :)

Hej również ja szukam prosze namiary na priv. Karolina.reska@interia.eu (wszystko z małych liter):-)

Hej ja przedłużam włoski jeśli chcesz napisz na priv podeślę Ci fotki;)iwonkaa10011@wp.pl

maja kazdy rodzaj w kazdej cenie i kazda dlugosc . babka z facetem na morenie kolo przychodni . naprawde zawsze od nich biore 512382198 i jest tez facet na chelmie kolo ronda kolo stacji lotos516545408 ma troche drozsze ale ta sama jakosc

Dziękuję wam wszystkim bardzo za odpowiedzi :)
Sama jednak przedłużać sobie jak narazie nie będę, bo nie mam pojęcia jak to zrobić. Najlepiej pierwszy raz, aby to zobił/a specjalista/tka ;)

ja zawsze kupuję włosy w hair4you, teraz się przenieśli kolo fashion house.... cena przystępna a jakość najlepsza w trojmieście

Inne tematy z forum

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...