przedszkole/żłobek - szukam opinii

Temat dostępny też na forum: Sokółka
witam,

szukam opinii o miejscowych przedszkolach żłobkach. Czy ktoś ma informacje o tup-tup albo misiaczkowym raju?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: przedszkole/żłobek - szukam opinii

Safari na Okrężnej jest super!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Przedszkole "Fantazja" na Staniszewskiego, przy Almie. Miłe Panie nauczycielki, dużo zajęć dodatkowych, piękny ogród.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam serdecznie ja polecam wszystkim złobek i przedszkole tup tup mają najniższe opłaty ze wszystkich przedszkoli prywatnych w okolicy dąbrowa ,chwarzno,wiczlino.Jest czysto ,Panie mega super mają bardzo dobre podejście do dzieci.Przedszkole jest czyste i zadbane moje dziecko naprawdę rzadko chourje. Mają różne kółka np.taneczne,karate,chemiczne.NAPRAWDE POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hehe musi Pani pisać ze czysto skoro sama tam Pani sprząta....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tup Tup. Przedszkole super. Jednak wkurzało mnie w nim - brak miejsc parkingowych. Zaledwie trzy z czego bardzo wysoki krawężnik na ktory trzeba wjechać, a do tego często zajmowane te miejsca przez panie przedszkolanki. Reszta miejsc gdzie ludzie stawiali auta to droga dojazdowa. Gdy jeden rodzic wjechał inny go zastawiał i trzeba było czekać, gdzie nie zawsze miało sie na to czas. Także polecam to przedszkole dla osób "pieszych"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dębowa Góra (60 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla od kilku lat rozbudowywane są inwestycje deweloperskie. Na...

Chwarzno Polanki (34 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Grand House Comfort i Premium (17 odpowiedzi)

Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli,...