przemysław krajewski architekt - proszę o opinie

Witam, tak jak wyżej.
Jesteśmy po rozmowie z Panem Przemkiem, wydaje się bardzo miłym człowiekiem ale chciałabym poprosić Was o opinię osoby które już z nim współpracowały.
Pozdrawiam i dziękuję
KAsia Piątek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przemysław krajewski architekt - proszę o opinie

http://www.forumbudowlane.pl/vt/11572/0/architekt-przemyslaw-krajewski-amator-uwaga

http://www.goldenline.pl/forum/projektowanie-i-aranzacje-wnetrz/618292

klienci pana PK podają tu swoje namiary. może warto sprawdzić.

właśnie po przeczytaniu tego zapaliła mi się lampka dlatego umieściłam tutaj swój post. Na tych 2 postach jest ta sama osoba więc chciałabym ewentualnie usłyszeć opinie innych.
Pozdrawiam i za wszelkie bardzo dziękuję z góry
Kasia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może te negatywne opinie to konkurencja,a może ta pozytywna tutaj to sam pan Przemek..:) To jest net i nie dowie sie Pani. Warto się jednak zastanowić,wydaję mi się ,że jest sporo architektów do wyboru,czy warto ryzyzkowac. ..Acha na "deccoria.pl" tez jest pan Przemek Krajewski xdialog i też zawiedzeni klienci,ale moze to zbiezność nazwisk.Życzę powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Krajewski zrobił mi w zeszłym roku kuchnie i przedpokój. Projekt kosztował kilkaset złotych, mieliśmy 3 spotkania- zdecydowałam się też
aby wykonywał meble, które dostarczył naprawdę szybko i tanio. Jestem zadowolona- nie wiem co kto może mieć do tego człowieka- był zawsze uśmiechnięty miły, nie spieszył się , był przygotowany- odpowiadał na wszystkie moje pytania ,raczej solidna osoba- czytałam te wpisy- mnie wydają się prymitywne i obrazliwe- może nieuczciwa konkurencja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już mogę się wypowiedz.

GORĄCO NIE POLECAM !!!

Straciliśmy 6 miesięcy, pieniądze oraz zaufanie do architektów.

twój pierwszy post jest sprzed 4 miesięcy, jak mogłaś stracić 6 miesięcy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

kto z was kupil mieszkanie w semeko (43 odpowiedzi)

jak sobie chwalicie tego dewelopera

Wyceny i projektowanie mebli za darmo. (29 odpowiedzi)

Chciałbym poruszyć wątek wykonywania projektów np.mebli kuchennych i wysyłania ich w odpowiedzi...

Przeprowadzka (12 odpowiedzi)

Może ktoś z Was korzystał z firm zajmujących się przeprowadzkami i ma doświadczenie w tym...