przeprowadzka do Gdańska

Witam zamierzam się przenieść do Trójmiasta. Może ktoś polecić jakieś normalne zakłady pracy. Stanowisko: magazynier, kierowca do 3,5 t lub pracownik fizyczny, szlifierz elementów drewnianych coś w tym stylu. Dzięki za wszelkie odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przeprowadzka do Gdańska

Siemanko! No to witamyw gdańsku :-) tak naprawdę z pracą w gd. To tak jak wszedzie... Sa oszuści i są pracodawcy co mniej oszukują ;-) lepiej jak najpierw obadasz firme gdzie masz zamiar pracować.. A następnie ja sprawdzić na forum ;-) dla kierowców i magazynierow sporo roboty.. Ale wynagrodzenie słabe :-(

Słabo tzn. średnio 2 tyś netto czy jeszcze słabiej ? ;)

Oj bywa jeszcze słabiej.. Ja jeździłem jako kiero. W firmie co jedzenie do szkół wozila.. Miały być złote góry a bylo 1650zl i to jeszcze probem z regularnym wypłacaniem.. Jako kierowca to tak wszędzie raczej podobnie :-( na magazynie gdziesz w dużych obiektach to ta dwójkę może ustukasz ale pewno też nie na poczatku.. No chyba ze ekspert jestes w fachu ;-) duzo by gadać i to nie rozmowa na sucho :-P .. Ja tak sie bujalem w takich pracach.. Ale olalem bo to typowe roboty dla ludzi których ciągle wymieniaja :-( dlatego robie szkolenie spawania tig i mam odrazu gwarancje zatrudnienia.

No ja robiłem też Tig'a ale bez doświadczenia nie chcą. :(

A ile masz lat?

25 i i ciągle nie mogę znaleźć swojego miejsca, zagranicę też już zaliczyłem...

A znam ten ból.. Ja mam 27 i dopiero terwz sie jakos statkuje zawodowo.. Najgorzej to być od wszyskiego.. Jak masz tiga to spokojnie robote w gd. Znajdziesz.. Ja mam zero doświadczenia w spawaniu jestem w trakcie szkolenia, a juz mam zagwarantowaną robote w zawodzie czyli tig alu. I tego sie trzymam.. Musisz polatac po gdanskich firmach na stoczniach ja tak zrobilem w 3 firmie facet sie zgodził.. Umowa o prace jest stawka 13 zl ma reke za godz wiec jak na poczatek tez nie jest zle.

możesz podać jakiegoś maila do siebie bo mam więcej pytań albo jakiś namiar? dzięki z góry

Martinez@spoko.pl

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...