przeprowadzka do Gdańska

Czego się boicie? Ja zostawiłam miasto pod Nowym Sączem sprzedałam mieszkanie zabrałam rodzinę i cały dobytek na tira i przyjechałam do Gdańska bo tam nie można było dalej żyć ze względu na pracę i decyzji "mądrych władz" dobytek złożyłam w wynajętym dużym garażu przez internet bo nie miałam znajomych wynajęłam mieszkanko malutkie Dziś a minęło dwa lata syn z synową i dzieckiem mają na kredyt piękne mieszkanie obydwoje pracują ja kupiłam mieszkanie do remontu też wyremontowałam mąż też pracuje ja jestem w domu bo tak rodzina chce dla mnie pracy jest dość po dwóch latach mogę powiedzieć że ta decyzja była jedną z najleprzych w moim życiu Gdańsk jak i całe trójmiasto to dla ludzi z ikrą ma wiele możliwości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: przeprowadzka do Gdańska

to ta ikra nie pozwalała ci rozwinąć skrzydeł pod Nowym Sączem? pewnie masz ikrę tak jak prezydent miasta.... albo jesteś trollem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałaś się kredytem pochwalić?! Żałosny post i nieprawdziwy. O pracę jest ciężko jak w pozostałych miastach. Możesz mieć wiedzę i doświadczenie. To jednak Polska. Nieważne czy to Warszawa, Gdańsk, Nowy Sącz. Z pracą jest wszędzie cholernie trudno i nie rób ludziom wody z mózgu. Tu jest jak wszędzie - umiesz się przebić to pracę znajdziesz. My już pół roku szukamy i jedyne miejsca skąd odpowiadają to Call Center - praca marzeń - prawda?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakie masz Wyksztalcenie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem na tak http://supercleaner.com.pl/profesjonalne-zagraniczne-przeprowadzki/ naprawdę polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozbawiłaś mnie tym postem niezmiernie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?