Przychodnia tragiczna, lekarze robią łaskę że pracują (miałam kontakt z 3 lekarzami w tej przychodni), żeby uzyskać informację od lekarza(np pani laryngolog) trzeba najpierw wysłuchać zrzędzenia dajacego do zrozumienia że nie ma ochoty już nikogo więcej przyjmować a potem dojść do wniosku że ma w dupie fakt że człowiek zwija się z bólu. Do tego co niektóre panie w recepcji o godzinie 15 są juz chyba tak zmęczone swoją pracą że udzielenie jakiej kolwiek informacji jest dla nich niezwykle ciężkim zajęciem i starają się jak najszybciej spławić pacjenta.Ostatnio próbowałam zapytać panią czy nawet jeśli lekarz wypisze skierowanie na konkretne badania to czy mimo to jedno z badań będzie trzeba w cześci opłacić, to pani nie dała mi dojść do połowy zdania bo ciągle przerywala mi mówiąć "pani nie wie jakie skierowanie da pani lekarz". Kompletnie nie miała ochoty wysłuchiwać nawet mojego pytania do końca, dopiero jak zwróciłam jej uwagę że to ona nie wie o co chcę zapytać doczekałam sie ciszy a potem informacji o tablicy z płatnymi badaniami.Nieprzyjemny personel i lekarze i jak komuś takiemu powierzyć zdrowie kiedy nie wiadomo czy wystawia ekspresową diagnozę bo się zna czy dlatego żeby pacjent sobie jak najszybciej poszedł. Jeżeli są tam dobrzy i życzliwi lekarze to wiele traca na pracy w tym miejscu bo juz na dzień dobry człowiekowi ciśnienie skacze jak widzi skwaszone recepcjonistki.