przyjmę farbę ;)

przyjmę farbę ;)
Witam wszystkich :) piszę z ogromną prośbą o pomoc...:( mam 20 lat uczę się i pracuje,wynajmuje od 2lat mieszkanie...tylko że ściany są w opłakanym stenie,w całym mieszkaniu są one białe tzn w sumie już szare pomazane strasznie to wygląda bo do tego w mieszkaniu nie mam praktycznie mebli :) no oprócz łóżka i jednej szafeczki ;D no ale nie narzekam na razie mnie na lepsze nie stać.Ale bardzo chciała bym je odmalować lecz z wypłaty zawsze brakuje mi tych pieniążków na farbę(ledwie co na życie starcza:( nie ma to jak mieszkać w Polsce ) jeśli ktoś miały takie dobre serduszko :) i jakąś nie potrzebną farbę byłabym naprawdę bardzo wdzięczna!! Pozdrawiam Gosia :)

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracujesz bo musisz kupic nowe mieszkanie dla swojego szefa i nowy samochod dla jego zony. wlascicielwi mieszkania tez robisz drogie prezenty na gwiazdke, urodziny. kupujesz ksiazki do szkoly dla jego dzieci.

zastanawia mnie tylko czemu nie chcesz kupic tego dla siebie ?
masz 20 lat i szanse by nie stac sie niewolnikiem z wykrzywiona morda jak 40 milionow twoich rodakow.
KOBIETO RUSZ GLOWA !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

jasne, najlatwiej krytykowac nie majac pojecia o sytuacji. zal !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...