psa - rezerwacja

psa - rezerwacja
dzien dobry panstwu. nie tak dawno sama pomoglam innym i wzielam pieska by nei trafil do schroniska. pies jest u mnie ktuciutko i musze go niestety oddac dalej ze wzgledu na coreczki alergie ktora uwidocznila jej sie 3 dni po przyprowadzeniu psa do domu, zaczela mi sie po prostu dusic a ma zaledwie 8 mc. jezeli jest ktos chetny na przyjecia bialego alaskina malamuta to prosze o pilny kontakt

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

....

napisz,lepiej ze z tym psem nie dajecie sobie rady..a nie farmazony w stylu.."z powodu wyjazdu' "moje dziecko ma alergie"...traktujecie zwierze jak zepsuta zabawke..jak sie znudzi to won....a i naucz sie poprawnie pisac..pewnie nawet podstawowki nie masz ukonczonej...wyrzuc siebie!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 32

bojar

Zacznijmy od tego że kobieta chce dobrze a twoje wyrzuć siebie to poprostu chamstwo.Co do podstawówki to nie wiemy czy Ty ją ukończyłeś skoro z tym wyskoczyłeś.Dziecko może mieć alergię na psa czy kota i do tego są przypadki iż alergia występuję się po latach.Tacy ludzie jak Ty którzy siedzą przed kompem i tylko krytykują,ponieważ nudzi im się i są puści powinni mieć niewład w rękach kiedy zaczynają pisać swoje tandetne teksty.Zamiast pomóc,popytać znajomych czy nie są zainteresowani to siedzisz i kużwa piszesz komentarze nie proszony.....opamiętajcie się,,,
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

BOJAR..

TY JAK CI SIĘ NUDZI TO DO ROBOTY... Ja tu widzę co chwila w prawie każdym ogłoszeniu twoje komentarze o każdej porze dnia i nocy... to chore znajdź se facet jakieś zajęcie albo babę i się nią zajmij i może ci ciśnienie zejdzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

brawo dla tej pani...

.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

nie badzcie bezczelni lepiej oddac w dobre rece niz wyrzucic czy dac do schronu.

do bojara

popieram
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wiesz co takie komentarze zachowaj dla siebie!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

hmm,Bojar,śmiesznym człowieczkiem jesteś..masz jakiś problem?nikt Cię w szkole nie lubi,że musisz obrażać innych?puknij się głową o ścianę to może zaczniesz myśleć,bo nie masz prawa nikogo krytykować a tym bardziej obrażać. Niektórzy chcą dobrze,ale nie wychodzi i jak widać z ogłoszenia,tej Pani zależy,żeby piesek trafił w dobre ręce niż żeby go oddać znowu do schroniska czy, nie daj Boże, wyrzucić na ulicę..nie komentuj,jeśli nie znasz czyjejś sytuacji..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

do bojara

jestem bardziej wykształcona niz cie sie wydaje a pilnowac mozesz swojego nosa a nie wtykac go w sprawy innych. rade to ja sobie daje doskonale i ze zwierzetami i z dziecmi ale po co maja moje dzieci cierpiec, a poza tym szkoda słow na takiego durnego czlowieka jak ty
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha i co do tego ze sobie nie radze to uwazaj bo ja nawet z toba sobie poradze i wiecej zadnego glupiego komentarza juz nie napiszesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

trolol

Jakbym widział złośliwego 8ciolatka który robi dużo szumu wokół siebie i śmieje się z innych a jak ktoś mu zwróci uwagę to krzyczy : "jesteś u Pani" ;].

bojar skąd się wziąłeś człowieku !!!!!!!!!!!

jak nie znasz sytuacji to milcz lepiej niż ośmieszasz się, żal mi takich ludzi którzy są pełni agresji.
Pani przygarnęła pieska a okazało się że nie może i nie chce żeby stała się mu krzywda dlatego prosi ludzi o pomoc.
Sama jestem alergiczką (na psy a szczęscie nie) wiem wiec jak to jest
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

do pani od pieska

Mam pytanie jak pies reaguje na dzieci?i czy załatwia się w domu.....pytam ponieważ mam rocznego synka który lgnie do piesków,lubi się do nich przytulać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

do kk

straszyc mozesz swoje dzieci,i meza jak takowego posiadasz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

do bojara

Idź ty chłopie się wyhuśtaj bo żal czytać to co piszesz,albo zamiast pier.....lic głupie teksty weź łopatę i idź odgarniaj śnieg z chodników bynajmniej jakiś pożytek z ciebie będzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten pies kocha dzieci. ja mam 3 dzieciakow. najmlodsze 8 mc srednie 2 lata i 9 latka. starsza córka robi sobie co chce poza ciagnieciem go oczywiscie. ale przytula go kladzie sie na nim i nic sie nie dzieje, natomist mlodsza lapie go strasznie za siersc i po prostu zostaje jej w reku to co jej sie uda wyciagnac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bojar

Jak masz problemy osobiste i sobie z nimi nie radzisz to mogę dać Tobie namiary na dobrego psychiatrę.
Pomimo tego że strasznie denerwujesz ludzi, należy Ci się pomoc.
Odezwij się a chętnie pomogę
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Alicjo

Ci , lub Tobie z reguły pisze się z dużej litery podkreślając szacunek do danej osoby , w tym przypadku szkoda było wciskać klawisz shift , jak i myśleć nad treścią komentarza , nawet jeśli był spontaniczny , to na pewno podyktowany negatywnymi emocjami , a ciśnieniować się przez jakiegoś "empatycznego" dupka ...nie warto Alicjo :) Pozdrawiam .

Alu

dziekuje Ci za troske,ale bardziej potrzebuja psychiatry,ci ktorzy biora i oddaja zwierzaki z powodu"wyjazdu" i "alergi u dziecka":)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

DO BOJARA

Czy ta pani napisala ,ze odda psa z powodu wyjazdu?...naucz sie czytac a potem interpretuj cudze igloszenia,takich jak Ty jest tu wielu...pomoc nie potrafia a komentuja co sie da!!!Chciala dobrze,przygarnela psa,okazalo sie ze nie moze go zatrzymac,stara sie aby oddac go w dobre rece,nie przywiazuje do plota z Ty sie czepiasz!!!Z E N A D A!!!

Ludziska:)

Kim jest BOJAR??? A pani ,ktora dodala ogloszenie zycze szybkiego znalezienia nowego domu dla pieska!!!Sama sie popytam wsrod znajomych i radze kazdemu,kto ma dobre serce zrobic to samo:) Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

do pani od pieska

witam,moja mama ma suczkę malamuta i to naprawde kochane i bardzo spokojne psy,mozna z nimi robic wszystko a jak im sie nie podoba to odwracaja sie i odchodza w ustronne miejsce.moja 2 letnia corka robi z tym psem wszystko co tylko chce,pies w domu zachowuje sie jakby go nie bylo,duzo lubią odpoczywac i spacerowac przynajmniej godzine dziennie.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do bojara

jesteś poprostu wyrzutkiem społeczeństwa, typowy idiota z marginesu społecznego!!!!! skoro taki ci zależy na zwierzetach to nie pyskuj i nie obrażaj ludzi tylko zadzwoń do pani i weź tego psa mądralo. A jeżeli nie potrafisz to zamknij morde i nie umoralniaj ludzi, którzy mają dobre serce bo jak widać Pani zależy na losie psa. A tobie najwyraźniej tylko na własnej dupie bo tak naprawde to tymi głupimi tekstami nie wnosisz nic co zmieniło by sytuacje zwierzęcia. Zajmij się własnym życiem a nie ludziom krew psujesz!!!!!!!!!!!!!!!jak taki mądry jesteś to się ujawnij i ciekawe czy w twarz byś tak kogoś obrażał...zwykły cwel

POPIERAM

monia

twoje slownictwo,rowniez jest z marginesu spolecznego,takie spod budki z piwem.:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

ten bajor to po prostu wyrzutek społeczeństwa NIC DODAĆ NIC UJAĆ PO PROSTU PAROWIEC :d
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

proszę o zniesienie komentarzy do ogłoszeń panie moderatorze bo nasze społeczeństwo tylko ubliżać lubi.to przykre wejść i czytać obelgi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

same

babsztyle,krytykuja bojara hehe..chyba macie uczulenie na facetow....no tak jak tu wiekszosc kobiet pisze zostaly samotne:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

pan kracy

weź się śmierdzący leniu do jakiejś pracy.
Na takie coś jak bojar mam ,bo głupi szczeniak komentuje coś o czym nie ma pojęcia,jak może kiedyś będzie miał dzieci (czego mu nie życzę) i okaże się że dziecko ma alergię /dusi się to ciekawe czy zatrzyma zwierza a co tam niech dziecko się udusi .
Widać on miał alergię i mamusia zostawiła zwierzaka a jego oddała
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do iry

a gdzie sa te obelgi???,co ten bojar takiego napisal obrazliwego??....co wy takie swiete wszystkie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

monia

a nie napisał, że pani podstawówki nie skończyła i pisać nie umie. Skoro sprawa go nie dotyczy to po co wogóle komentuje?? swięta nie jestem ale byłam ostatnio w podobnej sytuacji też musiałam oddać psa a traktuje go jak własne dziecko i nigdy bym nie chciała zeby coś mu się stało. Też dałam tu ogłoszenie , nie uwiązałam go na klatce , nie oddałam do schroniska ani nie wywiozłam do lasu więc to chyba dobrze i za takie zachowanie jakiś BOJAR nie wiadomo kto bedzie się czepiał i głupio komentował???!!!! Chore to jest i zasługuje na krytykę!!!

...

Naprawdę śliczny pies. :) .

Alaskan czy Akita?

Jest pani pewna,ze to bialy alaskan???
Na zdjeciu zdecydowanie bardziej przypomina biala akite-inu(szpic japonski)

TO JEST ALASKAN AKITA WYGLADA ZUPELNIE INACZEJ

..

Nie ważne czy dziecko ma alergię, czy pies się po prostu znudził! Ważne jest teraz znalezienie dobrego domu dla zwierzaka!!
Może ta kobieta pisze prawdę? Nie warto oceniać ludzi, po większości...

...

Po co odpisujecie na takie durne komenty przecież jemu tylko o to chodzi z/w

pan kracy i bojar

nie pije alkoholu więc nie stoję pod budką z piwem o ile takie istnieją bo nie wiem co miałeś na myśli, może o sklep ci chodziło!!!!hahahaha a teksty mam odpowiednie do twojego poziomu....a czy pisanie że ktoś podstawówki nie skończył nie jest obrażaniem???!!! drugi przykład na głupotę bojara bo podstawówkę musi każdy skończyć... PAN KRACY mam faceta i nie jestem babsztylem, ciśnienie mi podnoszą tacy debile czy debilki płeć nie ma znaczenia, po prostu niech się nie wtrąca w czyjeś życie i nie ocenia ludzi, bo nie na wszystko ma się wpływ i pewne rzeczy musimy zrobić mimo , że tego nie chcemy. Niech zachowa komentarze dla swoich bliskich o ile ich ma!!!!

I po co te komentarze ?? Alergia na siersc psa objawia sie wlasnie silnymi dusznosciami. Ten pies ma duzo puchatej sierci. Lepiej, ze sie spa oddaje a nie wyrzuca ...

Pies

Witam chcę zapytać czy to samiec czy suczka ?
w Jakim jest wieku, jak reaguje na inne psy, czy załatwia swoje potrzeby na dworzu?

nie krytykuje innych każdy z nas ma swoje problemy sama ostatnio miesiac temu wzielam psa amstafa tez z tego ogloszenia i czuje sie u mnie świetnie dobrze uklada mu sie z moim kotkiem mam rybki i dzis moim nowym domownikiem zostal królik kocham zwierzeta i nie chcialabym by któreś z nich trafiło do schroniska a wiem że u mnie zaznaja ciepło domowego ogniska jak bym mogla to bym wszystkim tutaj zwierzętom które chcą w dobrej wierze oddać pomóc ale nie jestem wstanie i boli mi zawiść i znieczulica ludzkich serc po to jest ten dział chce to biore a nie ubliżam i daje przykre uwagi i komentarze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Duża córka

jak na 8 miesięcy - przytula się do psa i kocha go bardzo.

do banana

zacznijmy od tego ze chyba widac iz to dziecko nie ma 8 miesiecy tylko jest starsze!! czlowieku otworz oczy a pozatym to nie moja corka jest obiektem zainteresowania tylko piesek do oddania

do zozo

to jest pies ma 3 i pol roku wiec nauczony jest czystosci

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...