psycholog Katarzyna Kotkowska

witam
mam pytanie czy ktoś może wypowiedzieć się o tym psychologu. U tej Pani rozpoczynam terapię no i nie chciałabym aby to były zmarnowane pieniądze. Wybrałam się do niej gdyż polecił mi ją inny psycholog, wolałabym usłyszeć opinie od pacjentów:-) z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: psycholog Katarzyna Kotkowska

Przemiła kobieta...potrafi pomoc.Czasami nawet wychodzi poza zakres swoich obowiazków.Gorąco polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

uważaj na jej kręcenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hmm to znak że tylko zoolog Ci pozostał skoro tak mówisz o Katarzynie leczenie na nic Ci się nie zda z pozdrowieniami życząc dużo zdrowia i mocnych szarych komórek żegnam specjalistę od wydawania opinii
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kręcenie. Myślę to samo. Po prostu uważaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podpsuję się nad tym stwierdzeniem. Uczęszczałem do niej 5 lat żeby poprawić relacje z ludźmi. Efekt był taki że dopadły mnie tiki ruchowe i wokalne ( krzyki). straciłem okolo 50 tys złotych. Teraz biorę leki na tiki i jest o niebo lepiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uczęszczałam na terapie do p.Kasi przez ponad 6 lat. Nie zawsze było łatwo, ale wiedziałam, że robię to dla siebie i nawet te trudne tematy omawiane na terapii przezwyciężyłam. Nie wierzcie tym negatywnym opinią poniżej. Ja miałam kilu psychologów i tylko p.Kasia potrafiła do mnie dotrzeć. Wspaniała, ciepła kobieta, bardzo wczuwa się w problemy pacjenta i potrafi szczerze pomóc. Wystarczy tylko chcieć z nią współpracować!!! Bo to bardzo dużo od Nas samych zależy...
Po 6 latach terapii jestem zupełnie innym człowiekiem. Czuję się silna i bardziej świadoma siebie.
Potrafię sobie poradzić z rożnymi trudnościami. Czasami brakuje mi rozmów z p.Kasią bo utworzyła się przez te dłuuugie lata jakaś trudna do opisania piękna więź. Po prostu mi tęskno za tymi rozmowami:)
Ale wiem, że jest wiele pacjentów, którzy tych rozmów bardzo potrzebują :)
Dlatego kiedy poczułam się juz 'samodzielna' To była oczywiście nasza wspólna, wielka decyzja - aby zakończyć z sukcesem terapię po 6 latach.

Życzę każdemu potrzebującemu takiej wspaniałej terapeutki jaką jest pani Katarzyna Kotkowska :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja ze swojej strony polecam panią Agatę Markowską: gabinet psychoterapeutyczny w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?