psychterapia

czy zna ktoś psychoterapeutę/tkę zajmującego się leczeniem osób z zaburzeniami lękowymi? Najlepiej z gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: psychterapia

Posiewnik Anna 602 689 060

dziekuję, a czy ona ma jakąś stronkę w necie? bo szukam właśnie ale nie mogę znaleźć

Niestety nie wiem czy ma jakąś stronę. Znam ją i wiem, że jest dobra. Poza tym, że jest psychoterapeutą jest też lekarzem więc gdyby było potrzebne wsparcie farmakologiczne jest taka możliwość. Ma certyfikat PTPP.

ja tez szukam jakiegos psychiatry zajmujacego sie wlasnie fobiami i lekiem ale raczej na fundusz bo pryatnie mnie nie stac i tez w Gdansku

hej, ja polecam tego psychoterapeutę: http://www.psychoterapia.vel.pl/ co prawda nie przyjmuje na fundusz tylko prywatnie, ale w porównaniu do reszty jest niedrogi i naprawdę potrafi pomóc. Nie jest to łatwa i przyjemna droga, ale widzę na własnym przykładzie, że owocna :)
pozdrawiam!

aloha sama zmagam sie z lekami i fobiami oraz ogroma nerwica ale nie stac mnie po prostu na wizyty prywatne ....dlatego szukam na fundusz a z tym jak widze nie tak latwo ...ech

Inne tematy z forum

leki robione (12 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Endometrioza (43 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (149 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...