pytanie

Temat dostępny też na forum: Akademia Ateneum
mam pytanie w sprawie oplat. Na stronie szkoly jest napisane ze uczelnia nie pbiera oplaty rejestracyjnej ani wpisowego. Jest jednak napisane ze przy skladaniu dokumentow nalezy uiscic oplate w wysokosci pierwszej raty za studia. Stad moje pytanie, jezeli zloze dokumenty, a ostatecznie nie zdecyduje się na studiowanie w waszej uczelni czy pieniadze zostaną mi zwrocone?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Uczelnia nie pobiera wpisowego, jednakze przy skladaniu dokumentow trzeba dokonać wpłaty pierwszej raty. W wypadku rezygnacji przed rozpoczęciem zajęć wpłacone pieniądsze zwracane sa kandydatowi, po potraceniu 100 zł. opłaty manipulacyjnej. Jesli zajęcie nie mogą się rozpoczać z winy Uczelni ( brak wystarczającej liczby chętnych na dany kierunek) pieniądze zwracane są kandydatowi bez jakichkolwiek potrąceń. Pozdrawiamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...