pzdr

pzdr = pozdrowionka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

linia

Kto by sie spodziewal ...
Czego to teraz ludzie nie wymysla :)
Brdz rgnln :)
Pdb m s :)
Chb tz zczn t stswc :)

Grr...

no dzięki ostatniemu wpisowi stronka pozostanie panoramiczna dłużej (jeśli się tym nikt nie zajmie)
Ktoś jeszcze chce dodać swój wkład w poszerzanie strony?
Pamiętajcie: Im więcej znaków tym szerzej >:->>>>>>

ej,

przed(przed)ostatniemu. Kiedy pisałam, był ostatni :)

Admin

Chcesz w ucho ??? ;-)
Co to za wykasowywanie wpisów ?!?!?!?

hehe

Blurp, nawet nie było tak źle, bo wszystko zrozumiałam :) A co do ludzi, to owszem pomysłowi są, i chyba nie da się tego ukryć...
Ps. widzę, że macie tu fajna zabawę w poszerzanie stronki... Czyli pomysłowośc górą !
pzdr

Skandal

Ograniczaja tu horyzonty oraz wolnosc wypowiedzi ...
Krzywda sie dzieje !!!!!!
Niech no sie tylko Samoobrona dowie :)
Zabronuja cale HP

linia

Do dupy taka zabawa ...
Admin ma fajniejsze zabawki :)

Donosik

Wszystko przez Stworka ;)

korekta

"linia (16 Maja 2003 godz. 10:46)

Do dupy taka zabawa ...
Admin ma fajniejsze zabawki :)

linia"
Mial sie podpisac blurp ale sie pomylil :)

...

Pomyłkę wybaczam, tylko żeby mi się to w przyszłości nie powtarzało ;)
A co do Admina, to zrozumcie Go, on też lubi się czasem zabawić ...

linia

Nie moge obiecac ale bede mial na uwadze :)

Blurp...jak admin wykasowuje Ci wpisy...zglos sie do mnie...Pomoge Ci by ...jego praca nie sprawiala Ci przykrosci...a byla

czyli by adminek stal sie takim malym...Syzyfkiem...
a za to, ze wykasowuje WOLNE wypowiedzi...
Precz z cenzura...

Petycja

Pozjadac zyczliwych!!!

Linio,dziekuje za pozdrowienia.Naprawde bym Ci pomogl,lecz nie mozna wlamywac sie do takich instutucji...Chyba,ze za ich zgoda:)

W tym wypadku musisz jeszcze raz sie pytac...moze jednak ktos ma wykupiony dostep do archiwum gazety:)
Jakos sobie poradzisz, mam nadzieje :)
Trzymaj sie cieplo:)

Cos na rozluznienie ....(klimatu) :)

Wchodzi jeden z trzech Króli do Stajenki i uderza czolem we framuge. Zlapal sie za czolo i steknal:
- O Jezus!
A na to Matka:
- Slyszysz Józef - Jezus takie ladne imie, a Ty ciagle Maurycy i Maurycy!!!

Dzięki

K.NN. - jeszcze raz dzięki, że chociaż zainteresowałeś się moim problemem... Nie pozostaje mi nic innego jak mieć nadzieję :(
Ale zawsze to coś :)

K.NN.

Nie potrzebuje pomocy :)
Mysle ze Admin mnie lubi tylko nie umie tego w odpowiedni sposob okazac :)

Stworek - Am

Podpisuje sie pod petycja
A dostane udko ?

Stworku...Potrafie czytac...Chce czytac...I ....Twoja wypowiedz wzielem do siebie,bo jakbym mogl inaczej?Atakujecie mnie

napisalas w takiej formie, ze tyczylo sie rowniez i mojej plci...Spryciarzu jeden...Wiec nie dziw sie , ze zareagowalem...i tak bardzo grzecznie...Sama chyba przyznasz?Ale nie rozwijajmy tego tematu...
Pozdrowienia.Sniadanie jadlem.zaraz ide do wanny.Rippuje plyty do formatu S-VCD, wiec jestem troszke zajety...

Blurp :)))masz serduszka dla admina...:)))Ja tez czasem:)...Nie bede tego rpozwijal:)

Czesc:)

Kiwdul

Napisalam w takiej formie ze dotyczylo to rowniez Twojep plci?? Masz na mysli sformulowanie "niektore osoby", czy tylko "niektore"? >:)
I jeszcze jednego badz pewien bardziej niz swojej plci ;) : NIGDY nie zaatakuje Cie tylko dlatego ze zrobil to juz ktos inny lub robi to jakas grupa osob. Zaatakuje Cie jesli w moim wlasnym uznaniu zasluzyles na atak. A na poszerzanie, prosze uwazaj w przyszlosci bo to zwyczajnie niewygodne...

blurp

Udko z szyneczka i watrobke
Serce zamarynuje sobie w formalinie. Nareszcie bede mogla powiedziec z cala pewnoscia, ze posiadam "zyczliwe serce"

Stworek

Porzadny Stworek
To co najlepsze oddaje blurpowi ;)

k****

Tyle powiem.
Bo mialam do konca nadzieje i nie wyobrazalam sobie.
k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** k**** i k**** .
To tak cholernie nie w porzadku.

Stworku...czy ja jestem jakims niedorozwinietym stworem...a moze przyciemnionym hydeparkowiczem?Napisalas wyrazniej(zacytuje

(...)Dochodzę do wniosku ze niektóre osoby mogą istnieć tylko po to by wystawiać na próbę cierpliwość innych, echhhh....(...)
Wiec do kogo to bylo, jak nie do mnie???Moze wyjasnisz mi to raz na zawsze?Bo wkurza mnie te Twoje mydlenie!...przeciwstawnie do Ciebie z reguly postepuje, wiec nie zamydlam mojego stosunku do czegos-co mnie wkurza, w****ia lub denerwuje...lub tylko irytuje...Wiec czekam na Twoja odpowiedz, zobacze ja wieczorem, pa

Stworku...czy ja jestem jakims niedorozwinietym stworem...a moze przyciemnionym hydeparkowiczem?Napisalas wyrazniej(zacytuje

(...)Dochodzę do wniosku ze niektóre osoby mogą istnieć tylko po to by wystawiać na próbę cierpliwość innych, echhhh....(...)
Wiec do kogo to bylo, jak nie do mnie???Moze wyjasnisz mi to raz na zawsze?Bo wkurza mnie te Twoje mydlenie!...przeciwstawnie do Ciebie z reguly postepuje, wiec nie zamydlam mojego stosunku do czegos-co mnie wkurza, w****ia lub denerwuje...lub tylko irytuje...Wiec czekam na Twoja odpowiedz, zobacze ja wieczorem, pa

Kiwdul

Racz przyjac do wiadomosci ze swiat nie granicza sie tylko do Ciebie.
Wiecej tlumaczyc nie bede, nie mam w tej chwili nastroju.

Stworku

Chwila, Stworku, to nie ja pisałem. Muszę dopiero zgłębić temat.

Doktor Sru Tu Tu Tu

Masz coś do czasowników? Lepiej uważaj na swoje prosektorium, bo Ci je spalą. Aha. I ciekawe ile masz w nim zbiorników... na trupy. (Takie szafki, ale szafka też zbiornik!)

verbie

Ty nie pisałeś czego?

Stworeczek...wybiorczy...Wybiorczy Stworeczek...

Dobranoc

steskniona

Zdjecia doszly Ladne.Video zObwodnicy nie rusza sie nie wiem dlaczego chyba wszysko stanelo !!!No moze nie wszysko !Ale , ,
, cChyba to internet! !Ale smy se pogadaly CO !

...

Pi.

bleh

:(

Martini

Blah

Verb Sru tu tu tu

Wystarczająco, dużo aby zarezerwować jedno miejsce dla Ciebie.
Do zobaczenia.

GDYNIA MIASTO ZLODZIEI

cZESTO PRZYJEZDZAM DO GDYNI PIEKNE MIASTO ALE-nie czuje sie bezpiecznie .Wieczorami wisi nad miastem zgroza .Mysle ze slozby pozadkowe nie w tym kierunkunie robia aby normalni obywatele mogli spokojnie zyc.Za duzo zlodziejstwa i wandalizmu jest to jeden z powodow ktory zniecheca mnie do wypoczynku w tym mlodym i pieknym miescie.

Stworek

Jak az tak Ci szkoda tego udka, szyneczki i watrobki to juz trudno ...
Obejde sie smakiem ...
Myslalem ze dajesz z serca ;-)

...

Nie, blurp
Zjedz na co masz ochotę

Stworek

Dzieki :)
Bedzie jeszcze z czego zrobic marynaty na zime ;)

blurp

Marynaty najlepsze sa z grzybow. Na przyklad z ucha. Bzowego. Zwanego o ile sie nie myle rowniez wdziecznie uchem topielca. A jeszcze inaczej grzybami mun.
Mniam.
A najbardziej ze wszystkich lubie zielonki.

Stworek

No i wlasnie uszy mialem zamiar zamarynowac ;)
Grzyby mun ... czy to ma cos wspolnego z sekta muna ?
Ma sie po nich tajemnicze wizje ???
Zielonki sa smaczne :)
Nie ma sie po nich wizji ale za to jak sie niedokladnie wyplucze z piasku bardzo fajnie chrzeszcza w zebach ;)

Ku przyszłości

"Siewodnia prazdnik maja w kraju radnom
Pust muzyka igrajet, a my spajom
My s krasnymi fłażkami idiom guliać
A pticy wmiestie s nami spajut apiać

Kochani nasi bracia
Cieszcie się z życia
Uczcie się wraz z nami
Jak budować kapitał

Połączmy nasz wysiłek
Zjednoczmy wszystkie siły
Ojczyzna, ojczyzna czeka na ciebie
Kapitalisto miły

Piękna przyszłość
Jest przed nami
Wzniesiemy nowe banki
Z betonu i ze stali

W przyszłość rodacy
Zbudujemy nowy świat
Zdechniemy przy pracy
Jeszcze tylko parę lat

Połączmy nasz wysiłek
Zjednoczmy wszystkie siły
Ojczyzna, ojczyzna czeka na ciebie
Kapitalisto miły - towarzyszu miły"

GRATKOWICZE

Czesc to znowu ja wasz BÓG mam nadzieje ze sie za mna stęskniliście no i za Enrigue jest moim chlopakiem no i chcialam zapytac czy wznowia na wakacje nasz hyde park w dzienniku bo jak nie to robimy napad z bronia w ręku co wy na to towarzysze do broni!!! Odpiszcie mi 0506328598

Zgubiłam serce.

Nie wiem sama, gdzie i kiedy.
Ale bez niego bardzo źle się czuję.
Choć myślałam, że będzie lepiej...

uczciwego znalazcę...

:-(

Cierpliwosci, znajdzie sie. Pociesz sie, ze
moje wyjechalo do "Wielkiego Miasta", wiec
nie tylko Ty czujesz sie fatalnie.

X

503 960 041

X

506 960 041 ZADZWOŃ

...bo zycie jest piekne, gdy zyc sie umie......
...gdy obietnice spelnione zostaja a nie sa jedynie slowem...

Zgredo

ile można czekać? nie pisz, że lata, bo te już mijają. A proszenie o miłość jest żałosne. Zresztą słowa to nie wszystko...

i tak jakoś nie mogę tego serca znależć...

:-(

To nie czekaj. Wyjdz na spacer, zakupy, piwo, etc.
Ulice na wiosne nie przygnebiaja, tylko
ciesza wzrok i ... serce.
Moze cos znajdziesz.
:)

Zgredo

już znalazłam i drugi raz nie mam zamiaru. Zmieniam zdanie - dobrze jest być osobą bez serca. Dla ludzi.
I niech szlag trafi romantyzm.
A na spacer chętnie pójdę, tylko skończę pracę. Na szczęscie są jeszcze ksiązki, podróze, gry, muzyka i zwierzątka.
Niech to wszyscy diabli...

:-/

Ja po pracy wracam spacerem :)
Powodzenia :)

Zgredo

Mam ochotę na zrobienie komuś krzywdy.
Dziekuje za życzenia powodzenia.
Argh.

50696004, Zgredo

dziekuje - o ile ten numer byl dla mnie.. napisalam do HP, aby "wyrzucic" z siebie emocje. Nie liczylam na jakikolwiek odzew, szczegolnie tak sympatyczny. Dziekuje raz jeszcze, pozdrawiam i zycze milego dnia :-)

50696004, Zgredo

dziękuje - o ile ten numer byl dla mnie.. napisałam do HP, aby "wyrzucić" z siebie emocje. Nie liczylam na jakikolwiek odzew, szczególnie tak sympatyczny. Dziękuje raz jeszcze, pozdrawiam i życze miłego dnia :-)

Zaraz

To wezme

Romantyzm

tez trafie

:-/

Moj "Nr" jest inny
papa

A jest

jakas robota dla jasnego gwinta?

Stworek

Nie ma roboty
A niech to ...

...o cholerka...posty numerowe hmmm

...

...

http://www.nnk.art.pl/grain/grain.htm

Dziekuje, rudra

wszystko stoi

Jak to na wiosne!!! Pozdrawiam, tych co maja to szczescie i zdrowie im dopisuje - ha ha. Beato i mi zaczelo cieplo sie robic od tego podgladania ulic Gdanska! Do uslyszenia i poczytania

Milosc...Boze...co to jest MILOSC(???)...mam tak wspanialych PRZYJACIOL z Polski i ze Swiata...przytocze dzis Wam refleksje na

Przyjaciela ze Szwecji(Kobieta), a bedą to Jej doznania(ma teraz dwojke wspanialych dzieci-juz dosc duzych, by mogly pomagac Mamie w domowych obowiazkach...no-powiedzmy sobie...juz powinny to robic...A wiec poczytajcie sobie o MILOSCI...prosze:)
"(...)Otoz kiedys wpadlam w stan dosc mocnego przygnebienia psychicznego i postanowilam sobie pomyslec o milosci, azeby rozproszyc ciemne mysli...co by sie stalo, gdyby zebrac cala milosc....(a ze nie mialam, jak to teraz oceniam, pojecia o milosci, mysli moje byly chwilami bardzo niedojrzale) i wtedy zaczely sie dziac "dziwne" rzeczy...poczulam nagle, ze trafia mnie w sam srodek klatki piersiowej jakby ognista kula milosci, ogromny ladunek energetyczny, i rozprowadza sie po moim ciele, czesciowo rozpryskajac sie na male laduneczki - jakby perelki energii, podczas gdy znaczna wiekszosc tego ladunku uderza do gory i wyplywa rekami - koniuszkami palcow. I ogromne cieplo w klatce piersiowej po tym. A ze mialam jakies klucia tam tak dlugo jak pamietam, ostatnio coraz czestsze i dokuczliwsze, wiec myslalam, ze stalo sie cos strasznego i ze moze juz umre; i chociaz przezycie bylo przyjemne a ja czulam sie po tym dobrze majac odczucie niezwyklej lekkosci, plakalam jednak bardzo ze strachu, czekajac na powazne pogorszenie sie dolegliwosci. Po paru dniach, kiedy nie powrocilo (i nie powrocilo juz nigdy) najmniejsze nawet klucie w klatce piersiowej, zorientowalam sie, ze zostalam uleczona. Wtedy dopiero zrozumialam, jak moze dzialac milosc, a to dopiero byl poczatek.

I potem zaczely sie odczucia i przezycia, ktore postaram sie jak najkrocej podsumowac. Milosc zaczela przeplywac przeze mnie i fizycznie odczuwalam to jako wspaniala energie, a psychicznie jako niezwykla explozja wewnetrznego rozwoju. Mam na mysli tutaj wyzsza, jak bym to okreslila, forme energii, ktora nie ma nic wspolnego z seksem, i tylko o takiej tutaj pisze. Albowiem jest wielka roznica miedzy tymi dwoma energiami, roznica tak wielka, ze tego w ogole nie mozna porownac, ja osobiscie bym tej nizszej w ogole energia nie nazwala. Ta energia psychiczna wiec umiejscowila sie w pewnych punktach ciala, i z ktorych, jakby ze zrodel, wyplywala: a najbardziej wzniosle i wspaniale jej ogniska byly miedzy oczami (a wyplywala oczami), w klatce piersiowej, w rekach, w czubku glowy. Milosc zaczela dzialac we mnie, jakby zyla wlasnym zyciem w moim wnetrzu. Tak jakby cos zywego, niezwykle pieknego, nadzwyczaj inteligentnego zylo we mnie i...nauczalo mnie. Byl to okres nie tylko tych wielkich wydarzen, ale i takich malych, jak ja to zaczelam nazywac "cudow codziennosci", a takze wyjatkowych zbiegow okolicznosci. Opowiadanie dokladne zajeloby zbyt wiele czasu :))) Podam jako przyklad, ze dowiedzialam sie wtedy, co to znaczy milosc do wroga. Wroga nie trzeba najpierw polubic jak sie to powszechnie sadzi. Milosc po prostu wyplywa w kierunku wroga (poprzez oczy) i jakby go "powala" (to widac - wrog odczuwa wielkie speszenie, zmieszanie, rumience i jakby jakas chec poddania sie, totalna kapitulacja wyraznie widoczna na pierwszy rzut oka po tej baraniej minie) Czulam sie wtedy jak bierne narzedzie, dzialo sie to wbrew mojej woli, bo ja nie bylam przygotowana psychicznie do tego absolutnie, zeby okazac jakakolwiek milosc wrogowi, ale nie moglam powstrzymac tego strumienia milosci, ktory przeze mnie przeplywal.

Odkrylam, ze nie potrzeba lubic, aby kochac!

Ogolnie jesli chodzi o milosc przeplywajaca oczami, czulam w wypadku silniejszego przeplywu jakby jakies jednostki skondensowanej energii, jakby jakies "ptaki milosci" ( a w kierunku wroga to raczej "pociski milosci" hihihi), a gdy jest mniej silny przeplyw to jakby jakis fluid czy strumien, cos takiego, i to nie zadna proba poetyzowania, ale tak to sie mniej wiecej odczuwalo.

Odkrylam, ze milosc jest wielka sila, wielka radoscia (wzniosla i gleboka, bo to sie nie objawia jakims smiechem zewnetrznym, ale radoscia wewnerzna tak wspaniala, ze niemozliwa do opisania), a takze spokojem czy pokojem przekraczajacym nasze zwykle doznania i jednoczesnie wielka moca i sila, niezwykla ekslozja rozwoju, zywa inteligencja, duchowym przewodnikiem, zywa wspaniala energia. W ogole te wszystkie przezycia, doswiadczenia przekraczaly sfere zwyklych zmyslow i wszelkie proby sformulowania tego sa absolutnie niemozliwe. Zeby jakos przyblizyc ten opis, powiem, ze trzeba by np uzywac okreslen paradoksalnych, pozornie sobie przeciwstawnych. Bo jak np wytlumaczyc czy opisac moje najwazniejsze przezycie, gdzie chyba poczulam przedsmak nieba, niebianska wprost rozkosz...Pokoj (spokoj) przekraczajacy wszelkie wyobrazenia ludzkie, a jednoczesnie niezwykla intensywnosc i biernosc na raz, zlanie sie czasu w jedno wielkie "teraz" tzn poczucie chwili, ktora jednoczesnie jest wiecznoscia i na odwrot! , niezwyklosc chociaz najzwyklejsza normalnosc, cos poza mna a jednoczesnie jak najbardziej we mnie, ogromna swietosc a najblizsza jakby czlowiekowi naturalnosc, to przezycie bylo jakby absolutnie Wszystkim...a bylo tak niesamowicie przekrajace percepcje naszych codziennych zmyslow, ze gdy zastanowilam sie, jak bym to nazwala gdybym musiala to opisac jednym slowem...to pasowaloby do tego "NIC", "Wielkie Nic"! Sprzecznosci jawily sie jako jedna wielka harmonia. Odczucie ogromnej "swietosci", czegos niezwyklego a jednoczesnie jak najbardziej naturalnego, czegos co jest tak blisko mnie, ze az blizej mnie niz ja sama, poczucie, ze smierc jest niemozliwa, jest tylko zycie, zycie, nieskonczone przestworza zycia...

A najbardziej niesamowite i wspaniale bylo to, ze te przezycia niosly w sobie jakies madrosci, odkrycia, ktore jakby cos, co bylo nieopisana madroscia, miloscia, dobrem, niezwykla inteligencja, wlewalo we mnie, nauczalo mnie, jakby jakis przewodnik wewnetrzny prowadzil mnie i nauczal. cos poza mna a jednoczesnie we mnie! Rozpoczely sie rowniez zadziwiajace zbiegi okolicznosci - przezycia czy czy wydarzenia wyjasnialy sie nawzajem i uzupelnialy, stajac sie zrodlem dalszych odkryc, a nawet niezwykle spotkania.

Warto tu byloby rowniez wspomniec o licznych natchnieniach czysto artystycznych, ktore wydawaly mi sie wtedy zaledwie produktami ubocznymi. "Widzialam" (wewnetrznym wzrokiem, choc dokladnie) gotowe rysunki, szkice, np krajobrazy ze swietnie ujeta perspektywa (zawsze myslala, ze nie umie rysowac, wiec najbardziej zadziwiala mnie ta perspektywa) czy humorystyczne, niekiedy nawet z gotowymi juz podpisami, a raz nawet ogladalam cala ksiazeczke z rysunkami. Slyszalam wewnetrznie, choc tez dokladnie, najpiekniejsza chyba muzyke swiata... tylko lapac za pioro i spisywac nuty! (a ja ani sluchu raczej nie mam, ani nut nie znam) No moze tych przykladow wystarczy juz..

Milosc jest wszystkim, w milosci zawiera sie wszystko - zrodlo zycia, niesamowicie przyspieszony rozwoj porownywalny do eksplozji ewolucji, jesli tak mozna okreslic, niezwykla inteligencja, niesamowita radosc, sila, moc, energia, a samo przezycie jest ...cool (czadowe, tak to chyba znaczy?) Temu przeplywowi energii milosci towarzyszy poczucie niezwyklej glebokiej radosci, mocy, wladzy, jest takie okreslenie "kick" (nie wiem, czy dobrze napisalam po angielsku), to moze by ciut pasowalo, jako jakis wielki Big Kick :))) Wielu ludziom milosc kojarzy sie z uczuciem slabosci czy podatnoscia na wykorzystanie, nie ma nic bardziej blednego.

Dzieje sie zupelnie odwrotnie, gdy ma sie milosc, wtedy widzi sie jasno rzeczywistosc, poznaje sie prawde poprzez jakies wewnetrzne widzenie, rzeczy ukryte jakby sie odslanialy poznaniu wewnetrznemu. Kazde zafalszowanie, oszukiwanie siebie przeszkadza w odbiorze zycia, znieksztalca prawde o rzeczywistosci a zarazem oddala od zrodla zycia, jakim jest Milosc. Uruchamianie mechanizmow obronnych poprzez tlumienie uczuc przeszkadza dzialac receptorom wewnetrznym (ktore sa madrzejsze od nas J ))), tamuje swobodny przeplyw milosci czy nawet zakorkowuje jej zrodlo. Natura nie znosi prozni, wiec moze sie pojawic chec niesamowitych przygod w swiecie zewnetrznym, poznaje to uczucie pustki, ktora trzeba bylo czyms wypelnic, podroze wydawaly mi sie np kiedys szczytem marzen. Jesli czujemy sie jak zakorkowana flaszeczka szampanika, to nic dziwnego, ze nagle wystrzela korek, szumek sie wylewa, babelki pryskaja...do glowy wpadaja szalone pomysly, ja to swietnie poznaje z wlasnego doswiadczenia. Ale jak sie doswiadczylo tego "szalenstwa" Milosci, ktore bylo (znow pozorna sprzecznosc) spokojem przekraczajacym wyobrazenie, to staje sie czlowiekiem spokojnym (szalenie spokojnym, ;)))), nie szukajacym wyzycia sie w swiecie zewnetrznym, bo wie sie, ze takiego typu szalenstwa to tylko namiastka a wlasciwe "szalenstwo" dzieje sie we wnetrzu :))) Bez milosci nawet najciekawsze rzeczy traca urok, a z miloscia zwykle pozornie rzeczy wydaja sie przygoda, bo Milosc uwzniosla i uswieca najbardziej prozaiczne czynnosci dnia codziennego. A ze zycie jest przejawem Milosci, czy jak kto woli, Milosc przejawem Zycia, ograniczanie jej jest rowniez zubozaniem zycia, pozbawieniem go najglebszego wymiaru.

Pozdrowienia.

ignis (...)"
hmmm...i co sadzicieo tym? hmmm to tylko retoryczne pytanie... MILOSC....Przyjaciel...Wrog....Ukochana...Ukopchany..... MY....

Dobrej nocy wszystkim :))))

ze specjalną dedykacją dla postregimenta:P

http://niechnaszobacza.queers.pl/

Marta

Wydawało mi się że jestes na tyle elokwentna, że zrozumiałaś, że mnie nie przekonasz do tego typu akcji (i zresztą sama przerwałaś dyskusję, jakimiś tekstami na zbycie!), więc po jasną cholerę drążysz to dalej?! Chcesz przykład w pełni sensownej (naturalnie wg. mnie!!) akcji społecznej? A to serdecznie zapraszam: http://www.independent.pl/galerie/prezentacje/ams/19/

:-)

A ja proponuje zbieranie stonki :-)

posregiment

elokwentna absolutnie nie jestem-skąd ten pomysł?w ogóle co to słowo znaczy?
a zamieściłam z przekory:P

Marta

Bawi Cię to? Bo mnie nie....

p.

nie bawi.po prostu cię nie lubię.

yyyyyy....

cholera, ja w ogolenei wiem o co chodzi :p ale trzeba byc społecznym, trzeba się integrowac, trzeba popierać i wew ogole TRZEBA. Dlatego też wypowiadam się a wypowiedź moja jest taka, że Tatu nei są lesbijkami. O! I niech nikt nie warzy się powiedzieć, że to nie jest związane z tematem!

z.

izrael Ty masz zawsze rację więc ja Ci ją przyznaję w ciemno!

Mmm,

Warzyć się
Masochizm :)

Steskniona

CZESC TO ZNOWU JA.POZDROWIENIA OD PAWELKA!CZYTALAS TEN WIERSZ O MLODYM KAPITALISCIE?PODOBAL MI SIE.

ToTu

Za to śmiem twerdzić że Ich Troje i pozostali konkurenci raczej też nie są w stanie zagrozić reprezentacji radzieckiej która wystawiła na Eurowizję
TATU - Ne ver, ne bojsia, ne prosi.

Sadyzm

Usmażyć Stworka i przypietrzyć do smaku.
Podawać na zimno z colą bakteryjną.

To była

Próbka humoru niskich lotów która wleciała przez Rębiechowo

:-P

Martuniu...widze,ze.... Fajnie:)nie kazdego da sie lubic hehehe :*)

Ps.Fate :*)

Martini z nalewką

Chciałbym spróbować czy jesteś wytrawne.
Wpiję Ci się w szyję i wypiję.
A na koniec się Tobą upiję.
dubb dubb dubb łup.

x

506 960 041 ZADZWOŃ prosze

a mogę zatelegrafować?

.- / .-- ... --.. -.-- ... - -.- --- / - --- / ... .. . / ... - .- .-.. --- / -.- .. . -.. -.-- / .-- ... --.. -.-- ... - -.- .. -.-. .... / -. .- --. .-.. . / .-- --- -.- --- .-.. / --.. .- -... .-. .- -.- .-.. --- / .- / .--- . -.. . -. / --.. .- ... -- .. .- .-.. / ... .. . / ... --.. -.-- -.. . .-. -.-. --.. --- / .. / .--. .-. --.. . ... - .- .-.. --- / -... -.-- -.-. / .--- ..- --.. / -- .. . -.- -.- ---

Doktor

kiedy zobaczysz w okolicy łokcia małą, zieloną plamkę, nie przejmuj się....

doktor

niemoralna propozycja??;)

k.nn.

bo ja już taka wredna jestem i szczera do bólu:)
pozdrawiam:)

fate

rezerwuj wtorkowy wieczór...przybywam:D

blurp

wracaj:)

Normalnie za 2 tygi zakładają mi stałkę!

Współczuję wszystkim...

Ludwiku.

Nie mam teraz telefonu. Napisz do mnie maila i wtedy sie umówimy, ok?

marta

stesknilas sie ;-) ???

Verb

Już ostrzymy wszystkie mozliwe krawędzie

SEX MOST WANTED

SZUKAM GORACEGO FACETA NA MAŁY SKOK... MAM 24 LATA I JESTEM MEZATKA... MAM 166 CM, NIEBIESKIE OCZY, KASZTANOWE WŁOSY.....

zielono mi....

Juz jestem zdrowa, czarne kolory zmieniły się w całą paletę barw :)

Nicolle

Tylko MAŁY?
Jak już skakać to porządnie.... daj adres mailowy swego męża, ja go naucze jak się skacze i nie będziesz chciała więcej szukać!

Inne tematy z forum

Biżuteria jako prezent? (40 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Apel w trosce o ekosystem (7 odpowiedzi)

Apel w trosce o ekosystem, dotyczący dokarmiania ptaków, które są niezwykle pożyteczne, bo gołębi...

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...