pzdrowienie

Braci Rowerowa!

Dobre wejście,co?
Panowie/Panie!
Mam 45 lat wygląd nie najlepszy.Pomimo tego śmigam "rumakiem " prawie co dziennie. .Jestem wielkich rozmiarów ,(130 kg.176wzrost)..Problem dotyczy jednej kwestji wcześniej już porusznej a mianowicie pozdrawiania się na trasie rowerzystów.Parokrotnie,a właściwie z uporem maniaka pozdrawiam wszyystkich spotkanych na trasie ,z regóły na leśnych ściezkach,i nikt z paroma wyjątkami(z ludzi poznanych z fotek to Pan Mietek Butkiewicz) odpowiedział na pozdrowienie.Szkoda że reszta czuje się lepsza od innych(albo od tego jaka jest).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pzdrowienie

Z tym pozdrawianiem się to jest tak, że się pozdrawia kilka osób z rzędu i wszyscy robia dziwne miny, a potem jak juz się człowiekowi "znudzi" to ktos jadący z naprzeciwka podrawia Ciebie.

chyba Twoj rozmiar 130 kg moze niektórych przestraszyć i wolą sie nie odzywac, nie odzdrawiać ;)...bez urazy

Popisałeś sie cx głupotą, że hoho. Chyba jakiś dzieciak jesteś co?

nie znasz sie na zartach?

ehhh... kiedyś wszyscy do siebie machali, kiedyś jak mało bikerów jezdziło to jak sie spotkało kogoś na trasie to było halt, siema, a co tam slychać, a gdzie jedziesz, a jak tam te koła sie sprawuja itd. treaz sie tyle tego tałatajstwa narobiło, kazden jedzie i ma w nosie pozostałych :/ nie ma już zyczliwosci w narodzie... machaj tylko do weteranow mtb :)

rB napisał(a):

> ehhh... kiedyś wszyscy do siebie machali, kiedyś jak mało
> bikerów jezdziło

wszyscy jak wszyscy... Ale w zimie to juz czesciej :)

w ziemi to sie macha nawet jak nikogo nie ma :P komary trzeba odganiac ;)

no ja włanie przestałem machac bo się na mnie dziwnie patrzeli jak machałem...