radeon hd 5670 1gb + core2duo E4500

radeon hd 5670 1gb + core2duo E4500
witam
do sprzedania mam jak w tytule, kartę graficzną radeon hd5670 z pamięcią 1 GB, nie jestem znawcą tematu radeonów więc nie będę się rozpisywał, na pewno zaletą jej są małe rozmiary, zajmuje jeden slot, nie wymaga dodatkowego zasilania i mega zasilacza, jest na pci-e, posiada nieduży wentylator, obsługuje dx11, bez problemów obsługuje win7,8 i 10 (sprawdzone), z procesorem core i3 starszy syn grał na niej w diablo3 i wiedźmina 3, na procku c2q 8300 młodszy syn gra w gta 4 i 5 battlefielda 2 i 4, watch dogsa i teraz trochę w fallout 4, oczywiście bez szaleństw z detalami ale w rozdziałce 1440x900, uażam że jest to w sumie dobra karta jeśli nie chcemy stracić za wiele gotówki i dodatkowo inwestować w mocny zasilacz, posiadam tą kartę od roku i śmiga ona bez zastrzeżeń. Sprzedaję samą kartę, bo tak ją kupiłem, dla kupującego jestem w stanie nagrać na cd sterowniki pod wybrany system operacyjny. W załączniku dokładniejsze dane z programu GPU-Z. Dodatkowym atutem karty jest współdzielenie pamięci systemowej, pod windowsem 7 64 bitowym z 4 GB ramu karta uzyskuje całkowitą pamięć graficzną na poziomie 2,8 GB. Razem z kartą oddam procesor Intel Core2Duo E4500 2.20GHZ/800/2M pod LGA775 czyli pełny dwurdzeniowy procesor, czytałem kiedyś że świetnie i bezproblemowo się kręcą ale poprzednia płyta niestety była tak uboga że nic nie szło zmienić, a po przesiadce na core2quad nie warto było sprawdzać, sam procek bez chłodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nadal jest swietna karta i do tego procesor, cena zdecydowanie za mała ja bym wystwil za więcej pozdr Upiór

hmm.karta na pewno zaskakuje wydajnością i grami jakie udało się na niej uruchomić i w nie grać, ale okazyjne nabyłem inną kartę i teraz daję możliwość następnej osobie kupić okazyjnie ciekawy sprzęt

Inne tematy z forum

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...