Re: radzę uważać przy podpisaniu umowy!!
~Personal trainer
(13 lat temu)
Droga Pani!
Z tej strony jeden z trenerów Pure Fitness w Gdyni.
Z wielkim żalem odczytałem Pani opinie i naprawdę nie moge zozumieć jak doszlo do takiej sytuacji, gdyż z czystym sercem mogę powiedzieć, iż zarówno, ja we własnej osobie oraz moi koledzy czy koleżanki jeszcze nigdy nikomu nie odmówili pomocy kiedy o to prosił.
Jest Pani niestety w ogromnym błędzie myśląc, że naszym zadaniem jest czekanie od 6:30 rano i dopatrywanie sie kto nie wie jak obsługiwać sprzęt. Normalną i logiczną rzeczą jest, podejscie do jednego z nas, i poproszenie o pomoc, zaręczam że zostanie ona udzielona w sposób fachowy i profesjonalny. Niestety nikt z nas nie widzi Pani rumaka zaparkowanego pod klifem i nie wie, że mamy do czynienia z księżniczką u której to sami musimy domyślec się, ze potrzebuje pomocy.
Co do obgadywania to szczerze uważam, że są państwo nie rzadziej "na językach" niż każdy z nas, trenerów, menagerów, czy innych pracowników Pure Fitness. Rzeczą ludzką jest dyskutować (nie wyśmiewać się!) z otaczajających nas ludzi, co inaczej robiłyby te wszystkie piękne Panie o których wszyscy rozmawiamy, w naszym klubie które zresztą serdecznie pozdrawiam. W odpowiedzi na Pani postulat dotyczący instrukcji, pozwolę sobie poinstrować Panią w drodze anonimowych wypowiedzi na tymże portalu. Proszę wziąć się do roboty, częściej uśmiechać i ciężko trenować, a nie szukać dziury w całym, (czyt. naszym kochanym Pure). A jeśli to nie pomoże proszę nie narzekać tylko wrocic do dawnego klubu gdzie napewno zarówno klub jak i Pani darzycie się ogromną sympatią, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, iż zdecydowala się Pani na Nas:)
Pozdrawiam serdeczne, Personal trainer
4
25