refleksje

Chciałybm zakończć, trochę poniżej poziomu wątek dotyczący zwyciężcy e-MTB, ale zwrócić się do uczestników i obserwatorów o refleksje na temat tej imprezy. W mojej ocenie jako uczestnika maratonu (nie zrzeszony w klubie), trasa była dość dobrze oznaczona i organizatorzy staneli na wysokości zadania. Oczywiści zawsze można coś ulepszyć. Wydaje mi się, że warto imprezę powtórzyć i rozpropagować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: refleksje

Maraton był bardzo fajny:)
Osobiście mi się bardzo podobało i mam nadzieje że jeszcze nie raz i nie dwa będzie tam maraton.Trasa bardzo fajna, było gdzie podjeżdżać a przez to błoto także gdzie pchać(przynajmniej ja).Trasa w sumie dobrze oznakowana jedynie co to w niektórych miejscach dałbym podwójne znaki(oznaczyłbym dwa drzewa).
Podsumowując moją wypowiedź powiem tak " JA CHCE JESZCZE RAZ!!!!"

Maraton można z powodzeniem powtórzyć, mi sie podobało. :)

Tak jest! Lepiej niż Bolek bym tego nie ujął. Maraton był na prawdę na wysokim poziomie zarówno organizacyjnym jak i zawodniczym. Szkoda, że to jedna z niewielu tego typu imprez na Pomorzu...

No jeszcze w Gdyni bedzie maraton..ciekawe jak tam bedzie :D

Podzielam opinie poprzedników. Dużo błota i fajna impreza:D

Szkoda tylko ze nie pojawily sie w wynikach orientacyjne czasy przyjazdu, bo widzialem ze dziewczyny spisywaly godziny wjazdu na mete. A ze porownalbym sobie ile minut mi sprzedal najlepszy, to zdrdzcie ile jechaliscie... - 21 na mega to ok 2:45:00
Co do trasy - extra - mimo tego blota

Podobno dziś wyniki mają zostać uzupełnione i obok swoich miejsc zobaczymy też czasy osiągnięte na mecie (z dokładnością minutową, ale zawsze to coś).

Jerry napisał(a):

> Podobno dziś wyniki mają zostać uzupełnione i obok swoich
> miejsc zobaczymy też czasy osiągnięte na mecie (z dokładnością
> minutową, ale zawsze to coś).

już są :-)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...