rejs do Karlskrony

Temat dostępny też na forum: Czas wolny
Mam niedługo spędzić weekend na takim rejsie - mąż chce mi zrobić prezent - był ktoś? warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rejs do Karlskrony

warto

ale raczej opcja na jeden dzien, bez noclegu w samej karskronie (dwa noclegi na promie), dzien na sama karlskrone wystarczy w zupelnosci

samo miasteczko doscy senne ale mimo to warto przeprawic sie na druga strone baltyku i zobaczyc

warto tez sprobowac kuchni szwedzkiej (polecam restouracje w muzeum morskiem - w formie bufetu i jedyna, ktora serwuje tradycyjne potrawy, wiec mozna poprbowac)

ps
sprawdz na stronie steny wszystkie karty rabatowe i promocyjne - mozna znalezc w dobrej cenie rejs

ja pamietam, ze specjalnie wyrobilem sobie karte na stacji shella bo z samym okazaniem tej karty,, rejs dla dwoch osob w kabinie dwuosobowej standard wyszedl 220 zł

Dziękuję bardzo!

weż ciepły polar, albo najlepiej coś przeciwdeszczowego i przeciwwietrznego. Ja trafiłąm na paskudną pogodę - a o taką tam nietrudno :)

Ja byłem i nie było tak źle. Myślałem, że będzie gorzej. Sam rejs jest na prawdę bardzo fajny i przyjemny :) Tylko ubierz się ciepło bo zmarzniesz :)

Dziękuję za cenne podpowiedzi! pozdrawiam!

Inne tematy z forum

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...