rekrutacja w rossmanie?

Witam mam pytanie dla wszystkich ktorzy pracuja w rossmanie w gdańsku jak wyglada rekrutacja czy jest naprawde tak strasznie jak czytam na forach? pilnie prosze o odpowiedz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rekrutacja w rossmanie?

STRASZNIE to mało powiedziane. Na pierwszym spotkaniu wyrywają paznokcie, potem jest już tylko gorzej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W Gdańsku rekrutacja wygląda tak, że wszyscy kandydaci spotykają się w hotelu (najpewniej Oliwskim), jest spotkanie ogólne z osobą przeprowadzającą rekrutację, po czym rozmowa indywidualna z każdym, która trwa jakieś 2 minuty, jest odwalona na szybko i bez ładu.

Bo ja słyszałam że są jakieś 3 etapy aż...niewiem zresztą po co I juz po tym spotkaniu wiadomo czy cie zatrudnia czy nie prosze o wiecej szczegółów i czy to prawda ze zatrudniaja tylko na 3/4 etatu

Nie słyszałam nic o 3 etapach, ale może coś się zmieniło. Odpowiedź otrzymuje się szybko, w przeciągu kilku dni albo tego samego. Jeżeli nie zadzwonią to wiadomo...Tak, zatrudniają tylko na 3/4, z możliwością dorobienia godzin do pełnego.

A ile tak mniej wiecej mozna zarobic...? a na badania wysylaja sami jesli ktos nie ma ksiazeczki sanepidowskiej

Zarobki bez szału, ale najgorzej to też nie jest, musiałabyś poszukać na innych forach, może tam będą podane dokładne kwoty ...A co do książeczki to nie wiem.

a pakiet socjalny jest? jakieś bony czy paczki na święta czy zwykła pensyjka

Wspominają o książeczce w stylu : "O... a pani nie ma książęczki" i zmiana tematu

gorzej ze zadają to wstrętne pytanie - ile by pani chciala zarabiac netto - i weź tu człowieku wygraj te lotterie życzeń!

natomiast prezentacja firmy (i co zyskasz pracująć z "centaurem") poprzedzająca te krótkie wstępne rozmowy jest bardzo ok

pozdr.

Inne tematy z forum

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

Firmy z branży stoczniowej które należy unikać..... (49 odpowiedzi)

Witam wpiszcie tu teraz trójmiejskie firmy z branzy stoczniowej które należy unikać i...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...