Witam mam pytanie dla wszystkich ktorzy pracuja w rossmanie w gdańsku jak wyglada rekrutacja czy jest naprawde tak strasznie jak czytam na forach? pilnie prosze o odpowiedz...
W Gdańsku rekrutacja wygląda tak, że wszyscy kandydaci spotykają się w hotelu (najpewniej Oliwskim), jest spotkanie ogólne z osobą przeprowadzającą rekrutację, po czym rozmowa indywidualna z każdym, która trwa jakieś 2 minuty, jest odwalona na szybko i bez ładu.
Bo ja słyszałam że są jakieś 3 etapy aż...niewiem zresztą po co I juz po tym spotkaniu wiadomo czy cie zatrudnia czy nie prosze o wiecej szczegółów i czy to prawda ze zatrudniaja tylko na 3/4 etatu
Nie słyszałam nic o 3 etapach, ale może coś się zmieniło. Odpowiedź otrzymuje się szybko, w przeciągu kilku dni albo tego samego. Jeżeli nie zadzwonią to wiadomo...Tak, zatrudniają tylko na 3/4, z możliwością dorobienia godzin do pełnego.
Zarobki bez szału, ale najgorzej to też nie jest, musiałabyś poszukać na innych forach, może tam będą podane dokładne kwoty ...A co do książeczki to nie wiem.