remont Goplańskiej

Witam
Wiadomo jak długo Goplańska w stronę Szadółek będzie zamknięta? Na stronie Zieleni brak informacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: remont Goplańskiej

30 listopada :-(
Jest info na FB Stowarzyszenia z Kiełpina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki

Tu znajdziesz szczegóły:
http://www.drmg.gdansk.pl/readarticle.php?article_id=795

Teoria rządzi się swoimi prawami...wczoraj przechodziłem obok zamkniętego odcinka i nie wygląda to najlepiej...podobno mają jutro oddać drogę...na moje to przynajmniej jeszcze dobry tydzień jak nie dwa...a do zakończenia wszystkich prac tj. chodniki itp. to jeszcze z miesiąc...jedynym plusem chyba jest to, że będzie trochę szerzej na zakręcie...ale znając nasze mądre głowy to akurat tam wymyślą sobie mijankę jak to jest ze 300 metrów wcześniej...

nie pozdrawiam

To jest dramat z tymi mijankami. Jak nie progi to inne głupoty. Jak to ma być dla bezpieczeństwa to gratuluje. Plus jest tylko jeden ze jest tam w końcu nowa nawierzchnia bo te płyty to była tragedia juz, tyle lat...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na rondo też narzekali a jest super.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zwłaszcza, że ostatnio potracili tam rowerzystę, bo sobie pajace ścinają zakręty....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jeden się chlebem udławił, i co z tego wynika?
gdyby nie to rondo było by pewnie z 10 pogrzebów a Ty wyskakujesz z potraceniem rowerzysty...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziś tam podjechałem zobaczyć i wygląda jak 2 tyg. temu. Obstawiam koniec ale grudnia.