remont

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
witam, mam mieszkanie od dewelopera zrobione juz w calosci ale chcialabym przeniesc kuchnie do d.pokoju a w kuchni zrobic sypialnie----czy znacie kogos kto tm sie zajmuje???
czy jest ktos kto wykonywal juz taki przeniesienie???
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: remont

witam,jestesmy firma zajmujaca sie kompleksowymi remontami i wykonywalismy juz takie przeniesienia.udzielenie informacji w kwestii sposobu wykonania i kosztow po obejrzeniu na miejscu.w razie zainteresowania prosze o kontakt 508628415

remonty kompleksowo 511 159 159

WITAM

nasza firma zajmuje się kompleksowo takimi rzeczami(obecnie właśnie robimy nowe mieszkanie przy ul myśliwskiej,do zobaczenia i ocenienia efektu i jakości można przyjechać od poniedziałku do soboty i sprawdzić osobiście).Niewiele firm ma odwagę zaprosić potencjalnego klienta w celu obejrzenia efektów i jakości wykonywanej usługi,dodam jeszcze,że w/w mieszkanie jest robione według aranżacji naszej firmy.Zapraszam do współpracy i pozdrawiam.TEL 797-414-900 TOMEK.

witam
prosze o kontakt ,
darmowa wycena ,
zapraszam
http://pro-mk.pl/
512929684

Witam, zajmujemy się kompleksowymi remontami i z chęcią podejmiemy się tego zlecenia. Oferujemy atrakcyjne ceny. Proszę kontakt pod numerem telefonu 518 127 734 w celu ustalenia szczegółów.

Witam
Jesteśmy firmą remontowo budowlaną bardzo chętnie podejmiemy sie zlecenia. Proszę o kontakt 667-453-741 gold-line@wp.pl

Jeżeli chodzi o remonty, z całego serca mogę polecić firmę (niestety nazwy nie pamiętam) - 2 Panów, "złote rączki", którzy zajmują się tego typu usługami. Właśnie zakończyli remont mojego mieszkania i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim wykonują pracę szybko i sprawnie, są bardzo symapatyczni i pomysłowi (przy okazji naprawili wszystkie domowe usterki), również w kwestii wyceny można się z nimi dogadać. Gdyby więc była Pani zainteresowana, podaję nr do p.Jacka: 510 642 002. Pozdrawiam :)

Inne tematy z forum

GreenLine (11 odpowiedzi)

GreenLine powstaje przy ul. Rakoczego na styku Moreny i Matemblewa, w otoczeniu zalesionych...

Leśna Dolina (61 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...