revitalash

Mam pytanie do Pań które używaja odżywki do rzęs REVITALASH jakie są faktycznie efekty jej stosowania? Ja skuszona reklamami kupiłam sobie to cudo, uzywam ok. 2 miesiące ale tak powalającego efektu jak opisywany to nie widzę. Rzęsy urosły może ok.1mm, ale bez szału:( A jak to jest u was? Może za krótko uzywam?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: revitalash

Hej. Ja mam Odżywkę Revitabrow przeznaczoną do brwi. I szczerze... to na brwi mi za bardzo nie pomaga, ale od miesiąca smaruję również powiekę przy rzęsach. Rzęsy stały się dłuższe i grubsze. Jest ich więcej.

Akurat tej nie mam, ale innej firmy z podobnej półki cenowej (może troszkę droższą). Rzęsy faktycznie trochę urosły i zagęściły się, teraz już wypadają... :/ Na pewno nie urosły więcej niż 1 cm. Na efekty z reklam nie ma co czekać niestety :)

Ja kupilam Lilash, stosuje od kilku miesiecy, rzesy mi rosna i oczywiscie wypadaja, to naturalny proces, ale znowu rosna.Dlugosc ich jest wcale niemala do stanu wyjsciowego, 1 cm to jest sukces, bo razem z moimi to juz 2 cm.Wszyscy zauwazyli ich dlugosc i podziwiaja.

Inne tematy z forum

gdzie depilacja laserowa?? (111 odpowiedzi)

Hej znacie jakis doby salon gdzie robia depilacje laserem diodowym w Trojmiescie?? Najlepiej aby...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (150 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...