ring MMA

czytajac te Wasze wypowiedzi zastanawiam sie skad w ludziach mieszkajacych w jednej miejscowosci bierze sie tyle zawisci i jadu...przeciez spotykamy sie codziennie byc moze mowimy @dzien dobry@ usmiechamy sie do siebie , natomiast tu bedac anonimowym...szok. Moze zorganizujmy np. obok OSP ring MMA i ci ktorzy maja cos do siebie 3x10 minut, badz do krwi pierwszej?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ring MMA

Popieram w 100%. W jednym z wątków przytoczyłem w zasadzie identyczna opinię. Ja mam wrażenie ze komuś płacą za to żeby pisał takie farmazony na Forum. Innego wytłumaczenia nie ma. No chyba ze banda frustratów akurat w Bojanie znalazła swoje miejsce. Inna sprawa ze technologia nie jest dla wszystkich, wielu po prostu nie dorosło do internetu, a nie ma jak tego zweryfikować. Najważniejsze że coraz więcej pojawia się pozytywnych głosów na forum, które jednak są świadectwem ze nie żyjemy w Sodomie i Gomorze. Tak trzymać. Dzięki sąsiadko, sąsiedzie trudno po nicku poznać za pozytywny wpis, a ring MMA jak najbardziej by siei niektórym przydał.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Puknij sie te 3 szare komórki

za ten nick
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Puknij sie te 3 szare komórki

I to jest własnie dowód frustracji pan(i)a lolo. Nie bardzo wie co mądrego napisać, ale zabłysnąć trzeba, na Forum. Poczytają wstawia trochę kciuków i będzie dobrze. Lolo masz jeden ode mnie żeby ci ciśnienie troszkę spadło. Juz niedługo zima odpuści i zawita afrykańskie lato i nie będzie trzeba się nudzić przed kompem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Puknij sie te 3 szare komórki

o lolo ... zakwalifikowales sie z pierwszego miejsca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Dzieci na quadach, muza czyli urocze Bojano. (24 odpowiedzi)

Cześć, niedawno przeprowadziliśmy się do Bojana i jestem w szoku co tu sie dzieje. Mieszkamy...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...