roboty kuchenne

Czy posiadacie drogie Panie w domach roboty kuchenne, jeśli tak jak się sprawdzają, co w nich przyrządzacie, przyznam że od dłuższego czasu myślę o zakupie robota Boscha, zależy mi na tym żeby miał funkcje mielenia mięsa bo nie mam maszynki, co o tym myślicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: roboty kuchenne

Posiadam robot wielofunkcyjny Philipsa Cucina, ma wiele funkcji niestety bez maszynki do mielenia mięsa - i tego mi teraz brak. Używam robota głównie do: robienia placków ziemniaczanych, jako sokowiróki albo do kręcenia ciasta, świetnie też ubija śmietanę. Więc polecam ale jeszcze z opcją do mielenia mięsa (też są chyba z tą funkcją).

też mam robota wielofukncyjnego ale bez maszynki do mięsa.

Kupiłam go jakieś 10 lat temu :] i jestem bardzo zadowolona :] sporadycznie był używany jako wyciskarka do cytrysów, nigdy nie używałam tego dzbana do koktajli :P ograniczam się do tarcz z tarkami i noża :] mam Moulinexa i nigdy mnie nie zawiódł :]

Ja mam w tej chwili Siemensa i jestem bardzo zadowolona, wcześniej miałam Zelmera i nie polecam bo się bardzo szybko zepsuł:)
Ale oba bez maszynki do mięsa:)

Zgadzam się całkowicie! Też mam speedcooka i jestem zachwycona. Jeśli się zastanawiasz, to warto poczytać ich forum http://www.speedcook.pl

KingaS czy Sabka? - zdecydujcie się bo chyba cierpicie na rozdwojenie jaźni :D
W taki sposób to robicie temu urządzeniu antyreklamę...

Posiadam robota kuchennego kupiłam sobie nie planując tego takiego z biedronki i zdążyłam jak na razie zrobić tylko koktajl owocowy całego nie przetestowałam jeszcze.

ja mam zelmera od ponad 10 lat i też jestem bardzo zadowolona
ścieram na nim warzywa, mielę np orzechy, robię ciasta, wyciskam cytrusy i często robię koktaile owocowe

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Adwokat Rozwód Gdansk (8 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?