rower fuji

witam co sadzicie o rowerach mtb fuji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rower fuji

szlyszalam o apratach fuji. DObre sa sam mam taki jeden. O rowerach nic nie slyszalem

podobno są dobre
koleś ma mtb fuji nevada i jest z niego bardzo zadowolony podobno ta firma jest dla wymagających co myslicie o tym

fuji to z pewnoscia nie jest firma dla wymagajacych...rowery sredniej klasy, bez rewelacji dostepne raczej na rynku usa

Z rowerami, to tak jak z samochodami. Rzecz gustu, potrzeb i zasobności portfela. Jeżdżący LAGUNĄ jest jej wierny i wymienia jej zalety, drugi woli Xsarę Picasso i też zadowolony. Jeden chwali swojego AUTHOR-ka Vision, drugi ma GARY FISHERA SUGAR 4+ i narzeka.
Samo życie :((
Tak tylko napisałam :))
Pozdrawiam:))

> witam co sadzicie o rowerach mtb fuji
sadze ze sa calkiem fajne.
sadze tez ze mozesz napisac o jaki model ci chodzi, a nuz sie trafi ktos kto taki ujezdza.
poza tym to mam fuji sunfire. wlasciwie pozostala sama ramka, bo cala reszta byla sukcesywnie wymieniana. sadze ze moge polecic :) za niewielkie pieniadze, fajna geometria, 19-stka jest na moje 175cm jakby zrobiona na miare. nie bede chrzanic o sztywnosci wzdloznej, poprzecznej, bocznej itd, dokladnej wagi tez nie znam, bo wiekszosc producentow w tej klasie oferuje to samo. minusem jest tylko nienajlepszy lakier, szybko pojawily sie odpryski od drobnych kamykow.

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...