rower

Temat dostępny też na forum: Rowery
Szukam chętnej osoby (lub osób) do wspólnej jazdy rowerem. Startuję z Zaspy. Kierunek przypadkowy, do ustalenia. Tempo raczej średnie, ok 20kmh.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rower

gdzie jeździsz? Szosa, ścieżki czy las?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zazwyczaj TPK + drogi row. na dojazd i zjazd. szosa rzadko bo moje opony raczej się do szosy nie nadają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

20 kmh w lesie to bardzo dobre tempo
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

..no właśnie:) Też nie interesuje mnie rekreacja i spacer, ale średniego tempa 20km/h po lesie na dzień dzisiejszy nie dam rady utrzymać -'Spajk88'
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzięki. jednak wiadomo jak to jest: podjazdy to średnio jakieś 12-15kmh, a nadrabia się na zjazdach. wszystko zależy od konkretnej trasy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

kto dziś jeździł po TPK?;) Śmignęło mi po drodze kilku rowerzystów na wysokości Sopot Wyścigi ( między Spacerową a Reja).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

u mnie dzisiaj bardzo lajtowo - do Sopotu nad morzem i z powrotem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ania: jak kilku rowerzystów = 3 to mogłem być miedzy innymi ja (coś koło 16:30-17:00)..

Też chętnie bym czasami pośmigał z kimś po TPK, ale głownie w weekendy bo tak z czasem kiepsko :/ choć czasami daje radę :-)
co do tempa dostosuje się jak nie będzie to rekreacja :-)

PS Startuje z Gdyni dokładnie z Karwin

Hmmm ja spróbowałbym swoich sił w takiej wyprawie :P Nie pochodzę z 3City i niekoniecznie znam dobre trasy, stąd mogę się dołaczyć :-) Może wypad kilkuosobowy?

Pozdrawiam

jak najbardziej za! lepiej w tygodniu po poludniu/wieczorem? czy raczej weekend?

Ja też chętnie się dołączę :) Pasuje mi w tygodniu po południu i w niektóre weekendy. (moje gg: 9069241)

z jakich okolic jesteście?

i znowu się zaczęło.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, jestem chętny na wyprawy rowerowe :) Jestem z Gdyni. Proszę napiszcie, mój e-mail: zygmuntsze@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

siema, ja bym tez chetnie pojezdzila z kimz na rowere, bo samej nie zawsze sie chce wychodzic z domu, chociaz mialabym motiwacje :0) Tempo bardzej takie srednie kolo 20km/hm (jakoz jestem po operacjach), no distanc dowolny - nie robi problemu.
PS startuje z Przymorza.

Pozdrawiam

Też jestem z Przymorza i chętnie bym z kimś pojeździł. Bardziej interesują mnie weekendy, w tygodniu pracuje i niestety nie mam zbyt wiele czasu. Jeżeli jesteś zainteresowana to śmiało pisz na maila: mmtt@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie!!!
Czy Wy nie potraficie sami ????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszyscy tacy supermani, a mi średnia prędkość w lesie wychodzi w granicach 4-7 km/h, w mieście na rowerze ok 10-14 km/h a samochodem 18-22 km/h. Albo ja jestem ślimak albo na forum same kłamczuchy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty jesteś ślimak.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (48 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...