rower trekkingowy

Witam,
może ktoś mi doradzi.
Poszukuję dobrego roweru trekkingowego (przedział cenowy 1500 - 2000); upatrzyłam juz sobie nawet model Unibike Voyager Lady, ale niestety tegoroczny model ma bardzo brzydki disign, a zeszłoroczne są już niedostępne), czy możecie polecić jakiś rower innej firmy ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rower trekkingowy

no tak, ale w tym momencie jest pytanie czy szukasz czegoś dobrego pod względem sprzętu czy czegoś ładnego ;)

według mnie, rowery w okolicy 2 tyś. są już na dobrym poziomie sprzętowym, na pewno nic w tej cenie lepszego się nie kupi, no chyba że znajdziesz wyprzedaż

---
http://bikemarket.pl

Dobrze poszukaj bo wydaje mi się że widziadłem u żuchlińskiego i/lub na wysepce zeszłoroczne modele.

byłam i u żuchlińskiego i na wysepce i niestety nigdzie nie ma modelu 2012 (potrzebuję ramę 19).

Tutaj podobny rower z chwaszczyna:
cyclosport.pl/shimano-alivio-3-x-8-biria-10m-2.html

W ubiegłym roku kosztowało ok 1700-1800 PLN.

Każdy rower górski może pełnić rolę trekingowego. W przyszłości jak będziesz chciała wjechać do lasu poza asfalty będzie problem. Rower górski jest też wytrzymalszy - trwalsza rama, grubsze opony - amortyzacja. Różnica w oporach toczenia jest na asfaltach między oboma rowerami jest niewielka - do roweru górskiego też można wstawić opony trekingowe. W dodatku wybór rowerów górskich jest znacznie większy.

Proponuje jakiegoś Treka, Authora, GT Avalanche, Kross-a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bzdura rower górski to nie treking i na odwrót też nie działa.
Równie dobrze można powiedzieć, że kolarzówka może pełnić rolę MTB....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...