rowerek dla dwu- trzyletniego dziecka

rowerek dla dwu- trzyletniego dziecka
żółty,trzykołowy,z rączką do prowadzenia,stan dobry-
jest na pewno do odświeżenia
mile widziane coś słodkiego dla synka ale to nie jest warunek
nie odp na sms i maile

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odbiorca

jestem chetna na ten rowerek pozdrawiam

xx

dobrze by bylo fotke zamiescic z widokiem na ten rower...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

niesłowna kobieta

wcale nie dzwońcie bo zagrywa sobie z ludźmi !! ciekawe z iloma osobami się się już poumawiała?? człowiek marnuje czas i pieniądze na bilety a ona zabawy sobie urządza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

do oszukanej

ja jestem niesłowna?prosiłam aby była Pani bądź mąż po 13.Pracuję na nocną zmianę.A Pani mąż był o 10 i moja teściowa powiedziała,że śpię i nie bedzie mnie budziła.Po coś podałam,że w godzinach między 13 a 24 jestem dostępna,w domu bądź później w pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

basia

aktualny jest ten rowerek

nie odpisuję na maile i smsy

nie odpisuję na maile i smsy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to po cholere masz maila podane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

margo

masz zupelno racje ja drugi raz pisalam i zadnej odpowiedzi ndostalamie

abc

na 10 to widocznie inna oszukana osoba była, ja byłem ok 12 tak jak się umawialiśmy, a ta Pani która otworzyła nie wiedzała o co chodzi... bardzo prymitywny sposób na żarty sobie Pani znalazła!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

12 to i tak nie 13!!!

ale widocznie nie zna się Pan na zegarku albo Pańska żona ma problemy ze słuchem!Wychodzi na to,że lepiej wyrzucić coś na smietnik niż komuś oddać.Ogłoszenie jest więc nieaktualne bo rowerek ląduje na śmieciach!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisałam do tej Pani już w sobote i zero odezwu więc też uważam że to oszustka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

...

Przy zakladaniu konta podaje sie maila... gdy wrzuca sie ogloszenie trzeba podac maila... Pani Marta w swoim ogloszeniu zaznaczyla ze nie odpisuje na maile i smsy!!! Wiec po co glupie komentarze... a jak sie umawiacie na 13 to niech bedzie 13 a nie 10 czy 12...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

żenujące...

sporo osób zaznacza,że nie odp na smsy czy maile a wy tego nie rozumiecie?mało,że ktoś wam chce oddać coś za darmo to wrzucacie głupie komentarze,a w ogóle to gratulacje dla admina,że zrobił tu forum dyskusyjne.Niedługo nikt nie będzie chciał pomagać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

popieram!!!!

kazdy dodaje tu swoje 3 grosze zupełnie bez sensu.to nie jest czat czy forum dyskusyjne.ludzie opanujcie się!a tu nie pasuje,że kanapa ma dziurę,a tu,że za daleko,a tu,że pani na maile nie odp i nie było jej o 10 czy 12 bo umawiała się po 13!!!jakaś pomyłka.stare meble nadają się na działkę czy do spalenia np a wy wrzucając tu takie teksty i obsmarowując innych doprowadzicie do tego,ze nikt nikomu nie pomoże.nie raz korzystałam z pomocy osób z portalu,nie raz też sama jej udzielałam,ale widać,że ludzie robią się coraz gorsi.byle dopiec,byle obsmarować,byle dbać o własną dupę!!!paranoja.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

odbiorca

odam ciuszki malo uzywane dla dziecka mile widziany soczek kubus duzy nie odpisuje na mejle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do emerytki

Od jakiegoś czasu siedzę w domu z nogą w gipsie i mam dużo wolnego czasu, więc śledzę różne netowe dyskusje, Pani wypowiedzi są przesączone jadem i goryczą, pełne nienawistnych słów i Pani osobistych wynurzeń, które tylko ludziom robią przykrość. Jeśli jest Pani leciwa, to pewnie niedługo opatrzność się o Panią upomni i wystawi rachunek. Może warto mniej jadu sączyć i żółci na innych wylewać. Może lepiej sobie zrobić rachunek sumienia z tych wszystkich lat niż innych rozliczać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

...

Ludzie co Wy tu wypisujecie... zal to czytac!!
tu kobieta rowerek chce oddac!!
A Ty aska leciwej staruszce o smierci gadasz... szczyt!!! Ogarnij sie dziewczyno i lepiej poczytaj ksiazke a nie netowe dyskusje!
No offence!

A mnie ta emerytka tez wkurza. Aśka trochę pojechała z tym postem, ale pani emerytka, nie jednego już obsmarowała w wulgarny i zjadliwy sposób, więc popieram - niech pani emerytka przestanie się wtrącać jeśli jedyne co ma do napisania to chamska i złośliwa krytyka!

A poza tym post emerytki został zablokowany przez moderatora i samo to już świadczy o poziomie tej pani i jej wulgarnych wpisów.

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...