rowerek trojkolowy kolor zielony

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
mam do sprzedania rowerek po jednym dziecku kolor-zielony.

podaje przykladowy link jak wyglada rowerek http://allegro.pl/milly-mally-rowerek-trojkolowy-i2319253814.html

cena 70zl

dla osob zainteresowanych podaje e-mail podgorna1@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rowerek trojkolowy kolor zielony

jestem zainteresowana, mam pytanie gdzie odbiór?i czy dziecko może siedzieć w pozycji całkowicie pionowej?bo jakoś te rowerki tak wyglądają jakby było oparcie przechylone mocno..wiem, ze jest regulacja, ale jak to w rzeczywistości wygląda?

odbior rumia lub gdynia oksywie.

jesli chodzi o siedzisko to mnie zaskoczylas.wiem ze jest regulacja siedzenia, ale co do pionowej pozycji to nie wiem(raczej chyba nie mozna bo te rowerki takie juz sa-spawdze jutro czy mozna cos zrobic bo rowerek mam w swoim samochodzie)

a nie zaważyłaś, żeby to było niewygodne dla dziecka?może się oprzeć o tył? bo miałam taki problem w wózku, że Młody nie mógł siedzieć w pełni w pozycji pionowej i nie chce w tym wózku jeździć..wiem, ze to co innego, ale jakoś mnie to zastanawia..czy bedzie chciał siedziec:)czekam wiec jutro na odpowiedz:)

nie nie ma takiej mozliwosci,meza sie pytalam. Nie nie zauwazylam aby to bylo problemem tz to siedzisko(moja cora chetnie w nim jezdzila od samego poczatku.dostala od nas na urodzinki.a teraz jest ju za duża wiec chce go sprzedac.

a moge zapytac na które urodziny?1 czy 2?bo zastanaiwa mnie czy to nie za szybko na rowerek:)dzieki za odpowiedzi:)

ja kupilam ten rowerek na 1 urodzinki, ale szczerze mowiac byl nieco zaduzy na moje dziecko.(wiec odczekaliśmy troche)Ten towerek zalecam dla dzieci( w przypadku mojej corki )od 1,5 roku-wtedy jest o.k, gdyz spokojnie dosiegala do pedałow.teraz ma juz ponad 3latka i jest na nia za maly.

Jakbyś byla zainteresowna to ja mam na sprzedaz taki rowerek z pionowym siedziskiem. Zapraszam do obejrzenia Gdansk Osowa.

asia82
jak masz rowerek do sprzedania to załóż sobie swoj watek a nie wcinasz sie do mojego

Ola, dzięki za odpowiedzi:)ja jeszcze pomyslę, pogadam z mężem i jak się zdecyduję to dam znać..chcemy kupić Małemu na imieniny, mamy jeszcze troszke czasu..:)

zapraszam

zapraszam

za 50zl chetnie go wezme :)

za 60zl moge go oddac

a może byś jakieś zdjęcia wstawiła?bo trudno ocenić w jakim rower jest stanie:)

jutro rowerek wystawiam na allegro

image

Uploaded with ImageShack.us

image

image

hoooppek

a ten pałąk można odkręcić?
i gdzie do odbioru - można gdzieś w Gdańsku?

Ja pierdziele dziewczyny ale wy jesteście "walnęte" żeby nie napisac " "rąb..." !!!!!!!!! Dziewczyna chce sprzedać fajny rowerek widać ze w dobrym stanie za 1/3ceny sklepowej a wy takie problemy robicie, może za 50 może w gdańsku....??? a może za 10 zł i jeszcze dowiezie gratis ci do domu???? Wstydu nie macie!!! Na tym "trójmieście" sie już kicha robi, zrobił się to portal z samymi ogłoszeniami a co niektóre mamuśki myslą że za "darmo" "NÓWKI" wychaczą!!! po nowe to do sklepu,a po taniochę do lumpeksu i to w sobotę bo za 1zł sprzedają!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zorka
tak mozna odczepic!
odbior jak juz pisalam rumia lub gdynia oksywie

magda
dzieki za komantarz-tez odnosze takie wrazenie jak ty:)

aha, to dzięki, bo chciałam kupić ten rowerek, ale skoro masz wrażenie, że łachę ci robie - to sorry...
pierwszy raz widzę to ogłoszenie i spytałam czy można odczepić to coś i gdzie obiór bo się w pracy nie mam czasu wczytywać - to przepraszam, już zapytać się nie można grzecznie, czy można odebrać w Gdańsku...

zorka
przepraszam bardzo ale chyba grzecznie tobvie odpowiedzialam ze w rumi lub gdyni-grzeczniej nie mozna było-

no ale zgodziłaś się z komentarzem niejakiej "magdy", która mnie obraża od walniętych tylko dlatego że spytałam, czy można odebrać w Gdańsku... no sorry... poczułam się trochę urażona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

rozumiem walnęłaś focha,

no dokładnie tak :D:D:D

rowerek szuka nowego wlasciciela-zapraszam

tez bylam zainteresowana ale po przeczytaniu tego rezygnuje.......

Wiecie co, to już zaczyna się robić śmieszne, gdyby dziewczyna napisała oddam rowerek to pewnie też jakieś fochy strzelałybyście bo kolor nie taki, bo jakieś tam usterki ma, najlepiej byłaby gdyby istniała opcja dostawy rowerka do kupującego (oczywiście za darmo).
Dział sprzedam nie jest miejscem do wypisywania frustracji związanych z własnym życiem, chcecie kupić to nie zadawajcie głupich pytań i nie wstawiajcie nie związanych z tematem komentarzy.
Takie zachcianki jakie macie to tylko w Erze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do magda: a czy ty umiesz laska czytać?agusia sie zapytala o cene, czy moze byc za 50 zanim byly zdjecia, wiec w ciemno chciala kupic..poza tym jak ktos chce sprzedac to niech nie oczekuje ze napisze jedno zdanie i wszyscy sie rzuca na towar, sorry, ale czy sama bys kupila rowerek nie widzac jego zdjecia, nie wsadzajac dziecka do niego i nie zadajac pytan jak bys miala watpliwosci?po co odpisujesz jak ci na klijencie nie zalezy;/
a kasiula ty mi pokaz kto focha strzeli na to ze kolor nie taki czy ze nie widzi mu sie opcja dostawy?pytac nie mozna? paranoja, to nie te czasy, ze rzucili rower i tzreba brac jaki jest,naszczescie mamy wybor..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziewczyny polecam ten rowerek. Moja córka dostała taki jak miała 17 miesięcy. Nie jest z plastiku, jest wytrzymały, rączka wytrzymuje nawet przy podjazdach na krawężnik. Nie wiem jak w tym ale w moim można blokować pedały żeby się nie kręciły co jest przydatne gdy dziecko nie umie jeszcze pedałować. Naprawdę warto. Ja kupiłam na allegro z przesyłką za 139 zł ale wiadomo że różne ceny są. Jakby nie patrzeć 60 zł to tanio :) Przestańcie się gryźć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobra dziewczyny dajmy sobie juz spokoj z tym ogloszeniem i komentowaniem jego
jak ktos bedzie zaintereowany to zapraszam do pisania na moj e-mail
podgorna1@wp.pl

Jak ktoś chce kupić idealny rowerek to zapraszam do sklepu z dzieckiem można oglądać i pytać do woli, ale wtedy już za odpowiednią cenę.
do MRtusia: moja wypowiedz odnosiła się nie tylko do tego wątku, w dziale sprzedam powinny wypowiadać się jedynie osoby poważnie zainteresowane zakupem, a pytania powinny zmierzać w kierunku określenia detali przedmiotu, a nie jak często się zdarza własnych zachcianek kupującego. Takie niepotrzebne rozbudowywanie wątków powoduje zatarcie głównego celu "sprzedaż-kupno", a wątek staje się często bezproduktywną dyskusją o niczym. JAK TO WŁAŚNIE MA MIEJSCE

"Dział sprzedam nie jest miejscem do wypisywania frustracji związanych z własnym życiem, chcecie kupić to nie zadawajcie głupich pytań i nie wstawiajcie nie związanych z tematem komentarzy."

a ty co robisz?
i do tego..

"Takie niepotrzebne rozbudowywanie wątków powoduje zatarcie głównego celu "sprzedaż-kupno", a wątek staje się często bezproduktywną dyskusją o niczym. JAK TO WŁAŚNIE MA MIEJSCE"

nie zauwazylam zebys kasiula chciala tu cos kupic wiec po co sie odzywasz?
i nie generalizuj wszystkich watkow, bo w tym nikt nie mial focha co do sprzedawanej rzeczy, targowanie sie jest normalne, a pytania tez nie byly tu jakies nadzwyczajne, wiec daruj sobie..
rower fajny, kupilam wlasnie na allegro..szkoda
to na tyle z mojej strony

"nie zauwazylam zebys kasiula chciala tu cos kupic wiec po co sie odzywasz?"

przyganiał kocioł garnkowi, właśnie sobie daruje i kończe temat z mojej strony

Dobra to pare słow z mojej strony.
Taka jest prawda dziewczyny ze to forum charakteryzuje sie ze wszyscy chcieliby za bezcen cos kupic-ale tak sie nie da(magda juz napisala wam gdzie tak mozna)zachowujecie sie jak rozkapryszone dzieci,ktorym zabrano zabawki z piaskownicy,a jak wam cos sie powie to strzelacie focha-niestety prawda w oczy kole.
gdybym wiedziala ze bedzie taki final tego to bym nie wstawiala tego ogloszenia,ale polak madry po szkodzie.
do wiadomosci niektorych to jak chce sie targowac to jest e-mail od tego,a nie obnizacie wartosc danej rzeczy na forum do martusi bodajże nie napisalam jedno zdanie tylko podalam link do aukcji gdzie mozna bylo wszysto przeczytac jakie ma funkcjerowerek -szczegolowiej nie mozna bylo.
najlepiej zawrocić komus głowe, kupic cos za 1zl z dostawa do domu na koszt sprzedajacego-dobrze to spłetowala jedna z dziewczyn-CALA PRAWDA O WAS-DZIEKUJE!
ogloszenie nieaktualne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

BRAWO BRAWO OLA!!!! Nareszcie ktoś mądry:):):)
Każdy chce ale najlepiej za darmo! A jak Ty masz coś w dobrym stanie i zapłaciłaś za to sporo to nie oddasz tego za bezcen. Z największą ochotą wzięłabym od ciebie ten rowerek (ale niestety mój synek ma 4 lata:) Ale "fajna Babka" z Ciebie:):):)
Pozdrawiam cię ciepło i wszystkie "SFRUSTROWANE moimi słowami MAMUSIE :):):) /co niektórych prawda w oczy kole!!!! :):):) hihihi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

MAGDA
dobry komentarz,tez ciebie serdecznie i zarazem ciepło pozdrawiam:););)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wow, kącik wzajemnej adoracji się stworzył hahaha..powspierajcie się nawzajem, to pomaga na frustracje..a ja za taki bezcen chciałam kupić, że wolałam dwa razy tyle dać na allegro niż tu kupować..i na prawdę wstydzę się, że tak się targowałam...eh, tylko gdzie?!
a tak poza tym to fajny ten ZIELONY rowerek..dobrze że zdjęcia wstawiłaś, bo widać nie tylko opinie są subiektywne, ale i postrzeganie kolorów..ehh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

martusia

a znasz takie powiedzenie ?

jak ruszysz guano to zacznie śmierdzieć

przestań sie kompromitować i lepiej sie juz nie wypowiadaj bo coraz to bardziej sie pogrążasz

Witam,
czy ten rowerek jest nadal aktualny?
Jeśli tak to w jakiej cenie?

dzisiaj po rowerek przyjeżdża kupiec-wiec rowerek jest juz nieaktualny

ok,dziękuje

w twoich oczach sie pogrążam?jak mi przykro..wybacz..obrażasz wszystkich kupujących i generalizujesz, powodzenia w sprzedaży innych rzeczy..
żegnam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

amen...