rozczarowanie

Suche fakty:
Przeprowadzka z 2 piętra kamienicy do magazynu w innej firmie trwała 8 godzin i kosztowała 600zł. ( 2 osoby do pomocy )
To samo zadanie z magazynu do mieszkania na parterze, czyli dużo łatwiejsze ( 4 osoby do pomocy ) w AST TRANSPORT ponad 7 h i koszt 1050zł. Poprzednia firma żadnych strat, AST TRANSPORT poważnie uszkodzony blejtram więc nie ma mowy o wyższej jakości usługi co mogłoby ewentualnie uzasadniać cenę. Panowie z AST TRANSPORT unikali używania udogodnień dostępnych w magazynie takich jak wózki do przewozu pomimo moich sugestii.
Jestem BARDZO ROZCZAROWANY.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: spóźniony roztargniony i rozczarowany

Panie malarzu!
Wobec wszystkich faktów które pan przedstawił zamówił pan naszą firmę a nie tamtą i zaakceptował pan koszta które panu przedstawiłem! Nic panu nie zniszczyliśmy, więc proszę nie oczerniać mojej firmy bezpodstawnie w opiniach. Pracowaliśmy sumiennie i rzetelnie i zabezpieczaliśmy wszystko do transportu bo nie było nic przygotowane. Jeżeli chodzi o wózki do transportu to używaliśmy własnych wózków transportowych (dwie platformy i wózek dwukołowy) ale niestety obrazów wszystkich nie dało się przewieźć wózkiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rozczochrany!

Panie artysta pokaże pan na forum swoją pracę to ocenimy bardzo chętnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0