rozwidlenie w stronę Kielna

Witam
Jak się Wam podoba nowa krzyżówka przy figurce w stronę Kielna?
Już się boję co będzie w razie ślizgawicy albo gdy zasypie śniegiem- wąsko, ostry zakręt!!!. Jestem ciekawa kto pierwszy, jadąc z góry w poślizgu przestawi figurkę? Może trzeba ją ubezpieczyć? Dlaczego pozwoliliśmy na taki bubel????????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rozwidlenie w stronę Kielna

Spokojnie. Zimy jeszcze nie ma, więc nic nie można powiedzieć, że jest źle.

Są trudniejsze zakręty. Choćby połączenie Estakady Kwiatkowskiego z Obwodnicą. Długi dość ostry zakręt też z góry i dajemy radę.

Podstawa oczywiście zimówki. Choć nie powiem odśnieżanie i sypanie solą lub żwirem też jest ważne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

mało przyszłościowa ta krzyżówka będzie się korkowała za parę lat:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdy buduje się coś nowego,to po, żeby było wygodniej i prościej-a teraz jak jest chyba każdy widzi!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie dlaczego pozwoliłas na taki bubel helena28 ?
Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej - towarzyszko ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety masz rację, rozwidlenie jest za ostre i jest bardzo źle zrobione i nie tylko chodzi o zimę chodzi poprostu o to, że wykonawca zrobił dużo jeszcze innych psikusów na drodze 218 bo nikt go nie sprawdza,może odbiór końcowy bedzie lepszy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....