sala na urodziny

Witam, poszukuję sali do wynajęcia najlepiej z cateringiem na 60 urodziny. Impreza na max 30 osob. Interesuje mnie taka sala gdzie mozna tez potanczyc i posiedziec przy stole. Interesuje mnie wyłącznie Gdynia. Z góry dzieki za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala na urodziny

Szczerze i z całego serca polecam sale u Pani Elizy.Jakis czas temu szukalam czegos wyjatkowego na 50-te urodziny mojego taty i zależało mi na tym, zeby to byla Gdynia.Pani Eliza nie dosc ze sprostala moim oczekiwaniom w stu procentach to potraktowała mnie jako klienta na najwyższym poziomie.Taka współpraca zostaje w pamięci.Byłam bardzo zadowolona.Pani Eliza kładzie nacisk na perfekcyjną obsługę klienta,a wiadomo gość w dom, Bóg w dom :) Kucharz i kelnerzy na najwyższym poziomie,czysto,schludnie i dla każdego!Gorąco polecam!A ja wrócę do Pani Elizy już niebawem, kiedy mój synek będzie przyjmowany do komunii.Konkretnie, sympatycznie, na każdą okazje i każdą kieszeń!Polecam!!
Sala Bankietowa Eliza ul. Pucka 101d Gdynia

dzięki za info, a powiedz mi jeszcze czy można tam też tańczyć czy tylko kolacja i siedzenie przy stole?

Restauracja hacjenda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cała sala jest dla nas.Jest dj,który dba o całą atmosferę,można tańczyć,jeść,bawić się,wyglupiac,każdy co lubi :) Cała sala jest dla gości.

Inne tematy z forum

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...

Adwokat Rozwód Gdansk (9 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

dobry adwokat rozwód gdańsk (81 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....