sale, dworki weselne na 95osób max. 35km od okolic Lęborka :(

Dziewczny ratujcie mam ogromny problem poszukuje fajnej w nowoczesnym stylu albo starym stylu dworku lub sali weselnej godnej uwagi tyle ze musi być ona maxach . 35km. od lęboka. Ogladałam już dwór w Lisewie super ale za mały jak na tyle gosci a namiot to niebardzo wchodzi w grę, Byłam w dworku na błotach no ale jeszcze nie jestem przekonana do końca z ustawieniem stolika dla młodych, w godętowie super i bym była na 100% pewna ale tam tylko na 85 osób max. :( No i już nie wiem co dalej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sale, dworki weselne na 95osób max. 35km od okolic Lęborka :(

A Szlacheckie Gniazdo widziałaś w Kopalinie, byłem tam na weselu w czerwcu i było super, jedzenie, nastrój miejsca extra.
Polecam
http://www.szlacheckiegniazdo.pl/

Pozdrawiam Grzegorz

witam, w czerwcu miałem okazję fotografować w Dworku na Błotach, bardzo ładnie wyglądający lokal - no może oprócz fatalnego dojazdu przez pola i łąki.
Jedzenie bardzo dobre, obsługa przebrana w regionalne, kaszubskie stroje - ogół bardzo pozytywny również ze strony 'niegości'
Przesyłam link do kilku fotografii z tego miejsca
http://blog.fotolinea.pl/index.php/tag/dworek-na-blotach/

co do szlacheckiego gniazda to oglądałam na stronie internetowej i jest tam naprawdę ładnie tylko obawiam się ze na prawie 100 osób to jest tam mało miejsca, ale to może być moje spojrzenie :) a dworek na blotach widziałam i jest na liście faworyta ale chciałabym jeszcze kilku propozycji do obejrzenia i porównania :)

Inne tematy z forum

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??