salon Aurum

Wiecie może, co się stało z tym salonem? I gdzie aktualnie pracuje p. Asia, kosmetyczka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon Aurum

Hej
Nie wiem gdzie pracuje Asia ale inna kosmetyczka z Aurum Mariola pracuje w Excellentq na ul.Heweliusza 19 tel.586207369 (może ona będzie wiedziała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

inna, a dlaczego salon przestal istniec? masz jakies dane na ten temat?

Niestety nie wiem ale chyba zbankrutowali bo czytalam na forach o jakis problemach z gruponem czy gruprem...

BO WESZLI W GRUPONA i sprzedali ponad 1000 zabiegów. Dali oferte nie limitowana... potem zmienil sie wlasciciel czy jakos w trakcie i upadło. Nie dali rade, ale tak to jest jak na ilosc a nie na jakosc taki jak salon Sensual Beauty podobna sytuacja.

szkoda, lubiłam ten salon. Mieli dobrą panią kosmetyczkę i wspaniała masażystkę, których nie mogę odnaleźć.

Witam
Mam na imię Mariola,jestem kosmetyczką z byłego salonu Aurum, zastąpiłam Panią Agatę i pracowałam w salonie przez rok, miałam przyjemność pracować z Panią Aurelią jak i do końca z nowym właścicielem. Niestety były właściciel zrobił promocję na Gruponie i to dość niekorzystną , po prostu nie przewidział takiego odzewu ze strony potencjalnych kupców/klientów. Grupon przerósł oczekiwania starającego się ogarnąć sytuację nowego właściciela, niestety nie udało się-osobiście sama nie dałabym rady. Wszystko złożyło się na niekorzyść Pana Arka : grupon-podwyżki cen-i inne czynniki doprowadziły do zamknięcia salonu.
Szkoda bo miejsce miało serce i duszę.
Szkoda nam stałych klientów salonu, pracowników i właściciela.
Obecnie Pani Asia znalazła pracę w salonie tylko nie wiem w którym. Ja również podjęłam pracę w salonie fryzjersko-kosmetycznym EXCELLENTQ ul. Heweliusza 19, gdzie serdecznie zapraszam i polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za głupoty piszecie. Jaki gruper? Chodziłam do AURUM praktycznie od samego początku, bo mieszkam niedaleko salonu-jeszcze za czasów pierwszej pani Asi i pani Agaty, później pani Agaty i nowej pani Asi a ostatecznie pani Asi i pani Marioli. Po zmianie właściciela nie sposób było umówić się na zabieg-a to nikt nie odbierał telefonu, a to salon zamknięty w ciągu dnia, a to innym razem źle zapisana wizyta-koszmar. Pomijam sytuację, gdy nowy właściciel zamknął salon ( ze mną w środku-mój zabieg okazał się krótszy od planowanego) i poszedł sobie gdzieś na pół godziny!!! Jak to mogło funkcjonować w taki sposób? Nie wiem co do tego ma gruper czy grupon-to chyba dobrze mieć więcej klientów? Wydaje mi się, że nowy właściciel po prostu wprowadził jakieś dziwne zasady funkcjonowania tego miejsca. W każdym bądź razie żałuję, że nie ma już "starego" AURUM bo był to według mnie najlepszy salon w Gdańsku !

Witam,

Może wiecie gdzie obecnie pracuje masażystka z tego salonu? (nie pamiętam jak miała na imię bo to dość dawno było) Byłam tam na masażu LOMI. Z tego co się orientuje to tylko jedna dziewczyna specjalizowała się w tym salonie w tym rodzaju masażu. Jeśli macie kontakt to poproszę.

Od czasu kiedy zamknęli ten gabinet, nie mogę znaleźć porządnej masażystki od LOMI. Była najlepsza.

A ja zostałam oszukana przez Panią Aurelię i Pana Arkadiusza... Na 700 zł... I mimo, że uważam że kiedyś ten salon był fantastyczny to cieszę się, że już go nie ma!

Tasiu, tzn. ze wykupilas uslugi za 700 pln, ktorych nie wykonano a salon zamknieto?

Tak, wykupiłam w prezencie dla mamy makijaż pemanentny pod koniec 2010. W miedzy czasie zmianił sie właściciel i zostałam z niczym... Dłuuuga historia...

A moze ktos ma namiary na pania Kasie,ktora robila permanentny w Aurum?

Hej,
podnoszę, to był najlepszy permanentny, jaki miałam:) Salon faktycznie był super, szkoda, że już go nie ma,

Witam serdecznie,salon Aurum był jednym z najlepszych Spa w jakich pracowałam,ale niestety te zmiany...miło mi się zrobiło,czytając informację,że Lomi Lomi w moim wykonaniu jak dotąd było najlepsze,serdecznie zapraszam na masaże :) kontakt e-mail :wioletakrajewska1@wp.pl

Inne tematy z forum

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...