salon maska - centrum kowale - proszę o opinie

czy ktoras z was korzytala juz z uslug salonu maska na Kowalach?

na razie interesuje mnie fryzjer? polecacie?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: salon.maska-centrum kowale

Naprawdę polecam,super atmosfera,profesjonalna bardzo miła obsługa.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

Hej, to jest w tym nowym centrum? A jakie maja ceny? Moze maja jakas swoja strone?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

http://www.salonmaska.pl
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zdecydowanie NIE POLECAM !!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 21

Ja też nie polecam,z czystym sumieniem mówię że tragedia,pracują na najtańszych kosmetykach i idą na ilość nie na jakość.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 19

co do kosmetyków to się zgodzę. Szefowa leci na ilość, nie na jakość.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Również NIE POLECAM!
podejmują się wykonania usługi po czym jej nie kończą!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam masakra tak mnie dziś ostrzegała że wstyd na ulice wyjsc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

POLECAM bardzo miła atmosfera i pełna profesja !
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wiadomo że nie każdemu podpasuje każdy salon ja osobiście polecam byłam bardzo zadowolona z koloru i fryzury oraz miła pani
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Również zadowolona jestem z uslug tego salonu.
Jestem stala klientka i Wedlug mnie Fryzierstwo i Kosmetyka na 6 ,
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: salon maska - centrum kowale - proszę o opinie

Tej starszej blond kobiety która tam przyjmuje.. nie polecam nikomu absolutnie!! Wredna i nie miała ochoty mnie obsłużyć chociaż byłabym w stanie zostawić tam niezłą sumkę. Kosmetyczka bardzo dobra i miła, szkoda że musi pracować w takich warunkach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

proszę o kontakt 792 090 050
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Okropny brud i jeszcze nie umie ostrzyc jak się należy masakra to co dziś ta młoda mi zrobiła ba głowie masakra wstyd na ulice wyjść powinnam nic nie zapłacić i jeszcze awanturę zrobić madakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Ola, która zajęła się moimi włosami spisała się na medal. Z ręką na sercu - zrobiła to lepiej niż fryzjerzy z Galerii Bałtyckiej. I już wiem gdzie i do kogo pójdę następnym razem. Nie tylko mnie pytała czy fryzura mi odpowiada - zapytała też i moją żonę. Zdecydowanie polecam!
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam p.Oliwię, która pięknie zrobiła mi balleayge, p.Olę, która zajęła się fryzurą mojego synka, p. kosmetyczkę oraz p.Dominikę, która także wykonała piękną fryzurę u innej klientki.
Wszystkie Panie są przemiłe, a w salonie panuje ciepła atmosfera.
Mam nadzieję,że podczas następnej mojej wizyty w tym salonie będę mogła również skorzystać z usług tych Pań.
Serdecznie polecam innym Paniom ten salon.
Danuta
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trafiłam do tego salonu przez przypadek,nikt nie chciał ściąć włosów mojemu synowi gdyż są zbyt sztywne i kręcone (syn ma 9 lat ) Ten salon miał być ostatnim do którego weszłam z prozbą o pomoc. O dziwo bardzo sympatyczna pani (niestety nie znam imienia) grzecznie z uśmiechem posadziła syna i go po prostu ostrzygła.Syn wyszedł szczęśliwy ponieważ nie wyglądał już jak Szopen po koncercie tylko jak super chłopak. Po jakimś czasie ja również tam trafiłam. Po ostatnim farbowaniu u mojej dawnej fryzjerki ( zrezygnowałam z jej usług ) zamiast brązu wyszedł jej żółty kolor na mojej głowie,do tego wystąpiło silne uczulenie prawdopodobnie na farbę . Obsłużyła mnie bardzo miła młoda dziewczyna miała na imię Dominika.Pomogła mi dobrać odpowiednią farbę uwzględniając moją alergie i leki które przyjmuje,mało tego zaproponowała mi również małe strzyżenie dla odświeżenia fryzury .Wyszłam z salonu szczęśliwa z dobrze dobranym kolorem włosów i z odświeżoną fryzurą. A rachunek był dużo niższy . Skorzystałam również z usługi regulacji brwi było delikatnie i profesjonalnie . POLECAM z czystym sumieniem , ja na pewno tam wrócę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pani Ania kosmetyczka prezentuje pełen profesjonalizm.
Przed rozpocząciem zabiegu zawsze sie zapyta o moje oczekiwania i świetnie sobie z nimi radzi.
Pani kosmetyczka nadała mi nowy kształt brwi, z których jestem bardzo zadowolona. Depilacja jest szybka i bardzo delikatna.
Polecam :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z czystym sumieniem polecam trafiłam do salonu po nie udanej koloryzacji z innego salonu gdzie fryzjerka zostawiła mi jasny odrost i ciemne końce pani Justyna z pomocą dobrała mi odpowiedni kolor z którego jestem bardzo zadowolona !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zrezygnowałam z usług tego salonu gdy przez ponad trzy miesiące nie moglam się doprosic (jako stała klientka) o nowy kolor hybrydowy których łącznie ich było w ofercie chyba z 10!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

.. W salonie panuje ponura atmosfera, kolorystyka przytlacza i nie mozna sie tam zrelaksować. NIE POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecam z czystym sumieniem. Panie fryzjerki pełen profesjonalizm i miła atmosfera :) jestem zadowolona z usługi. dziękuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak najbardziej mogę polecić jestem stałą klientką i często korzystam z usług fryzjerskich Panie wykonują bardzo dobre strzyżenie po którym nie mam problemu z układaniem i super czeszą
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli chodzi o fryzjerstwo mogę polecić z czystym sumieniem korzystałam z usług koloryzacja na 6 :) strzyżenie i czesanie również atrakcyjne ceny dla klientów!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja za każdym razem byłam nie zadowolona ze strzyżenia (byłam 3 razy). Za każdym razem inna fryzjerka, inna cena, wygląd po strzyżeniu..., omijam ten salon wielkim łukiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziwi mnie to ! Ja bym na Pani miejscu nie skorzystała z usługi aż 3 razy jeśli z każdą wizytą była bym nie zadowolona
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przecież napisałam, że za każdym razem była inna fryzjerka. Drugi raz do tej samej bym nie poszła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie polecam, zamiast zajmować się klientami to nawzajem robią sobie fryzury... a klientowi każą czekać... jak już raczyły się zabrać za prace to nie wiedziały o co chodzi, brak profesjonalizmu i nieumiejętność cięcia stawia ten salon w bardzo złym świetle, do tego wszystkiego tanie produkty na których salon pracuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Co na szorstkie dłonie? (69 odpowiedzi)

Dziewczyny, pomóżcie, bo nie mam pojęcia czego używać. Wszystko mnie zaczyna uczulać (nigdy nie...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...