witajcie mam lat trzydzieści kilka i mala córke z która zostalysmy same (rozstałam się z ojcem dziecka) problem w tym ze nie mam tu rodziny czy znalazłby się ktoś normalny do pogadania, wsparcia? mieszkamy w gdyni
00
Re: sama mama..
~sa&partyl
(11 lat temu)
> ktoś normalny
DEFINICJA? ;)
> do pogadania,
No przecie właśnie gadam na forum :)
> wsparcia
Czym? Dborym słowem, ramieniem? ok. Ale jakoś tak słowo "wspacie" kojarzy się ze sponsoringiem. A to już znacznie mniej fajne
12
~s∂
(11 lat temu)
Sorki.. nie miej za złe, kobieto..
00
~rudzik
(11 lat temu)
oj nie nie chodzi o sponsoring broń Boże...! tylko i wyłącznie przyjaźń i wsparcie duchowe... nie mam za złe ja wiem że to nie jest zbyt dobre miejsce ale nie znam tu wielu ludzi i stąd to miejsce...
00
~brąz
(10 lat temu)
ja też sama, różnica, że synka mam, ale tu samych napaleńców znajdziesz a nie wsparcie, mimo wszystko powodzenia :)
00
~paweł
(10 lat temu)
no no... tylko bez takich tu... nie same napaleńce;) pozdrawiam
00
~samotny37
(10 lat temu)
chentnie cie poznam jestem z gdanska
00
~s∂
(11 lat temu)
oki.. Doprowadzony do porządku :)
Mam sporo więcej lat od Ciebie.... ale chyba nie to istotne. Istotne, że szukasz wsparcia. Pomocy. CFhoćby właśnie... przyjaznego ramienia i serdecznych słów.
Za późno. Mogłem to zaoferować jakieś pół godziny temu. Teraz już d*pa :)
Joke. Bądź/gadaj :)
11
~sam
(11 lat temu)
A ja tam od 2 stycznia będę miał sporo czasu wolnego, to mogę sobie z kims do miasta na pogawędkę wyskoczyć ;D
00
~Daniel
(11 lat temu)
witaj , może się poznamy? 721588651
00
~krzysztof
(11 lat temu)
witam cie, glowa do gory, jestes mloda ,zycie przed toba, pozdrawiam. krzysztof.
00
~Vitaliy
(10 lat temu)
Mozesz podacz mail je bysie skontoktowac z toba?:)
00
nimfek
(10 lat temu)
normalni ludzie nie szukają tylko "do pogadania"
00
Cross
(10 lat temu)
nimfek motto dnia portalu Trójmiasto.pl to dziś aforyzm Marka Twaina, który doskonale pasuje do tego co i jak piszesz. A brzmi on tak:
"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości"