same klamstwa

same klamstwa
dane kontaktowe:

daniel furman
E-mail: danielfurman@onet.pl
Miasto: pszczółki
Tel./fax: 691249320
Ulica: rębielcz
uwazam iz ogloszenie tego Panstwa jest klamliwe i nie chodzi im o prawdziwa pomoc.bylam z tym panstwem umowiona dzis na 18 po odbior wozka i duzej ilosci rzeczy dla dzieci i tej pani.o godz 18.45 zadzwonilam i uslyszalam,ze ci panstwo zapomnieli.zastanawiam sie tylko nad tym czy zapomnieli przyjechac czy to ze sa biedni i potrzebuja pomocy.wczoraj sama napisalam jako 1 sms czy sa zainteresowani bo byl brak odp pod ich ogloszeniem(str 2)napisali,ze wieczorem sie odezwa ale ze sa chetni by odebrac rzeczy i wozek.wieczorem bylo zapytanie o adres i ze o 18 beda lecz nawet nie raczyli poinformowac ze nie moga.tak sie nie powinno robic.jesli chcecie to wsadzajcie mi tu minusy i dowalajcie glupimi komentarzami mnie to nie ruszy.ja chcialam pomoc bezinteresownie a wyszlam na idiotke naiwna.jak ktos chce to niech pomaga ale ja juz nikomu tutaj nie pomoge.w innym ogloszeniu pani prosi o siuszki dla kolezanki.rowniez podalam nr kontaktowy ale brak odzewu do dzis.szkoda bo akurat tak podzielilam ubranka i butki ze i dla 2letniej dziewczynki byly i dla tych panstwa dzieci 8miesiecznego i tego w drodze co jest.przepraszam ze sie tak rozpisalam ale sie strasznie zdenerwowalam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo

Daniel liczył na pieniadze bo ktos kto by naprawde potrzebował nie zachowałby sie jak swinia. Wiem bo kiedys oddałam rzeczy po swoich dzieciach i kobieta potrafiła przyjechac na gape by tylko miec dla dziecka (niestety dostała mandat)Dlatego radze sprawdzac osoby bo ja ze tak napisze wredna jestem i tak czasem postepuje gdzie osoba naprawde potrzebujaca nie ma nic przeciwko.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam moja kolezanka ma nizej ogloszenie i naprawde przyjmie pomoc gdynia.24@interia.pl ja jej dawalam ogloszenie bo ona nie ma komputera
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

ok

niech ta Pani sie ze mna skontaktuje tel.z tym,ze uprzedzam ze odbior jest ode mnie.musi ta Pani sie jakos zorganizowac z tym ze w weekend nie wiem czy bede dostepna.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jaki nr telefonu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic za darmo... jak za darmo to odzywają się często ludzie typu"mi się należy"

Ja już sę nauczyłam że "za darmo" się nie oddaje z ogłoszenia. Niesłowni, z oczekiwaniami, dostosuj się do nich a nie odwrotnie. Finalnie marnowałam swój czas i pieniądze. Teraz wszystko wstawiam w ogłoszeniach "zamienię". Tam już obowiązuje dużo lepsza kultura choć tez trzeba uważać. Kiedyś był fajny program w TV Gdańsk, "Podaj rękę" tamte ogłoszenia były sprawdzane,sama pomagałam kilka lat jednej rodzinie z Tczewa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

prosba

mam prosbe.prosze juz nie dzwonic i nie pisac.tak jak obiecalam rzeczy trafia do Pani z Gdyni.ta pani zglosila swa prosbe jako pierwsza a poza tym po rozmowie z ta Pania wywnioskowalam,ze rzeczywiscie potrzebuje.Pania ta nie interesowal stan ubranek tylko to by dziecko mialo w czym chodzic.jesli ktos z Panstwa ma cos dla reszty dzieci dla tej Pani to prosze w swoim imieniu by pomoc bo wydaje mi sie ze warto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

prosba

prosze Panstwa by nie dzwonili juz Panstwo i nie pisali gdyz tak jak obiecalam rzeczy przekazuje Pani z Gdyni po pierwsze zglosila sie z prosba jako pierwsza a po drogie uwazam,ze ta Pani naprawde potrzebuje pomocy.po rozmowie z ta Pania przekonalam sie o tym.dla tej Pani nie liczy sie stan ubranek tylko to by dzieci mialy w czym chodzic.jesli ktos z Panstwa mialby cos co by moglo sie przydac tej Pani to prosze w swoim imieniu o pomoc dla niej gdyz uwazam,ze warto.prosze nie myslec ze to jakas moja znajoma bo nie nie znam tej Pani.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziekuje

dziekuje za ubranka ja w poniedzialek zadzwonie i sie z pania umowie na odbior bo kuzynowi sprzeglo dzis poszlo i w nastepnym tygtak jak sie mniej wiecej umuwilysmy podjade z nim
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobrze nie ma problemu.bede czekac.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0