samochód 7-osobowy

Chciałbym kupić samochód 7-osobowy mam piątkę dzieci więc jest mi potrzebny taki czy mógłby ktoś doradzić jaki byłby najlepszy a mogę wydać maksymalnie 25 tys. złotych.
Z góry dziękuję za rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samochód 7-osobowy

najbardziej komfortowy będzie chrysler grand Voyager za te kwotę dostaniesz 3 gen na wypasie tylko benzyna /gaz (diesla nie polecam)spalanie gazu w zależności od wersji 15-20 LPG/100 km ,najbardziej rozsądny sharan w dieslu lub benzynie z gazem mniejszy skromniejszy takie większe kombi niżli van ale mniej awaryjny ok 6-7 l on ,warta uwagi jest tez Kia carnival niska cena dobry diesel wielkościowy jak voyager ,bardzo dobry i największy wv multiwan najlepszy silnik 2.5 diesel ale to już bardziej wielkość dostawcza ka.Kazdego z nich miałem okazje używać przez jakiś czas i tylko o takowych Ci pisze, wybrałem amerykanski komfort 3.8 l i jestem zadowolony dla podroży z dziećmi jest idealny ;)aczkolwiek niewprawione szkraby lobia puścić pawia jak je dobrze wybuja na ostatnim rzędzie foteli;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Długo nie byłem na forum ale auto kupiłem voyager był za duży do mojego garażu więc kupiłem opla zafirę 1.9 CTDI z 2006 roku ale musiałem wydać więcej bo na samochód dałem 32 tys.
Z początku miałem problem z filtrem cząsteczek stałych ale teraz naprawdę jestem zadowolony z niego , jest dobry nawet dla tych co mają ciężką nogę bo ma 150 KM tryb sport itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak sie nie boisz duzych aut to vw t4

z mniejszych
vw sharan

amerykanskie sa fajne, ale licz sie z wydatkami na paliwo i wiecej zaplacisz za naprawy niz w vw

kolego powiec mi ile kosztuje dwumasa do vw ? auta po roku 2000 są robione na jedno kopyto

chrysler wcale nie jest taki drogi w eksploatacji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kolo 2 masowe zmienia sie na kpl.sprzeglo + kolo zamachowe zwykle,i po klopocie;-) jednorazowy wydatek i po klopocie z kolem 2 masowym,a jesli nawet to te kola tez regeneruja.choc nie polecam,lepiej przejsc na zwykle kolo

Najlepiej na takie zwykłe koło od furmanki . Szwagrowi jedno jeszcze zostało ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?