samotna

Z pewnością nie wszystkim, patrz plagiat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fate

Sorry ale dewianty zastraszne przez przedszkolaków na Orunii Górne JUŻ TAK MAJĄj

Zwierz

......Plagiat....on ma dobre serduszko i wogole to bardzo......bardzo wartosciowy czlowiek.....dlatego tak napisal........rzeczywistosc jest bardziej brutalna.....

Samotna

Czy zawsze gdy ktoś mówi że jesteś ładna to myślisz że to z litości?

Zwierz

.......nikt mi tego niemowi......wprost nieuslyszalam tego nigdy.....i raczej nigdy tego nieuslysze......

Chłopaki te samotne

Słyszycie trzeba mówić a nie tak nieśmiało po kątach mażyć!!!!!!!

Zwierz

....a ja Ci powiem ze....ze istota niepolega tylko na mowieniu .....czasem wzrok.....to jak ktos na ciebie patrzy, mowi duzo wiecej niz slowa......slowa mozna wymyslec... a sposobem patrzenia i gestami czesciej wyraza sie to co naprawde w glowie i sercu siedzi...... bardzo rzadko mozna ukryc cos w ten sposob juz predzej slowami mozna oszukac .....widzisz teorie znam.....ale tylko teorie.....niestety....

Nika

Sorki ale przed chwilą dowiedziałem się że w czwartek muszę być o 14 w XX- tce......bez sensu!!!!
Jakbyś miała wolną chwilę to wpadnij do mnie.......hm?

Fate

Myk, myk, myk, myk......nałóg to nałóg....

Sandman

Tylko pamiętaj żeby były schłodzone........!
Ps. Myk, myk!!!

Mixer(us:)

Pamiętaj to co Ci mamusia zawsze powtarzała- osoby z gorączką (czyt. Fate) majaczą, więc nie należy się ich słuchać......ja również pozdrawiam i miłego dzionka

Sandman

A kto podziękuje Mixerusowi za Hyde Park.....?

Lieber Fate

Frochliche und heitere Osternfest wunscht dir und deinen Familie.........

Przepraszam ze sie wtracam

po raz kolejny w Wasza rozmowe Zwierz i Samotna.
Ja nie znam slowa litosc. Jeszcze nikt sie nade mna nie ulitowal. wiec moje sady z reguly sa bardzo subiektynwe i bazuja na moim skromnym doswiadczeniu. pozdrawiam

Plagiat...

......wedlug mnie mozesz sie wtracac ile chcesz... ja zawsze chetnie wyslucham tego co masz do powiedzenia........

"..."

...........Ten kto nie jest kochanym jest zawsze samotny wśród tłumu.......

Wakagi

no i co??? nic nie ma...

Myk myk

Myk Myk???
Majt
chlast
chlup!

Kwisatz

Wszystko o czym piszesz to bardzo miłe rozwinięcie mojej prawdy...mojej bo prawda jest jak d..a-każdy ma swoją.A tak poważniej-to brzmisz zupełnie jak psycholog:)Czyżbyś studiował na moim wydziale??Pozdrawiam serdecznie.

Dobranoc

Beta napisze jutro dzisiaj nie jestem w stanie. pisanie teego zajelo mi 5 minut

Plagiat!

Dzieki, za pamiec (mamy lekarstwo na samotnosc?) Ja dopiero dotarlam do domu - zawieja, snieg pada jak diabli, myslalam ze jeszcze Cie zlapie (nie spiacego) wiesz u mnie jest dopiro 9 wieczorem. Ale nic staconego jutro - dzien nastepny nowy, i tu zasypany sniegiem(mysle ze poraz ostatni tego roku)Pa

..

:)

Zajafka

Nie studiuje na wydziale psychologii, ani na nim nie studiowałem. Skończyłem inne studia. Mój "psychologiczny" ton może wynikać z zapoznania się z pewną dawką książek z tej dziedziny oraz praktyki z warsztatów GSA. Prawda jest tylko jedna, różni ludzie mają na jej temat różne poglądy.

Witam

Z rana :)
Kawę?

Wiecie co???

Doktorq
Myślę, że ludzi z czata trójmiaskiego trzeba zbieżnikować, i to jak najszybciej :)
Tam jest tak ponuro :)
A może to ja za szczęśliwa jestem ?

GORĄCE CAŁUSKI od Leeluu

Serdeczności dla moich ulubieńców
Leffa, Amigo, Cracha, Elmy, Efki, kruszynki.., zwierza, adamskiego, OskaraV
i wszystkich których pominęłam - wybaczcie
i tych których jeszcze nie znam :))))

....

......."Smutek może zatroszczyć się sam o siebie, lecz aby zasmakować pełni radości, musisz mieć kogoś, z kim będziesz ją dzielić."....

A ja i tak dzis skacze ze szczescia...hihhi... choc pewnie bylabym jeszcze szczesliwsza gdybym nie byla sama......milusiego dzionka zycze wszytkim

Leeluu

witam w hyde parku gdzie teksty tak szybko nie znikają i pozostają na długo póżniej by móc się nad nimi zastanowić. To jest dobre miejsce do poważnych rozmów.

Samotna

Znajdzie się jeszcze parka dla ciebie, może to jescze nie ten czas gdy faceci mogą cie docenić.

Zwierz

....a kiedy ten czas nadejdzie....jak sie zestarzeje?Heh......mlodosc przeminie i.... i co po niej pozostanie.....bol...cierpnienie.....samotne dni...samotne wieczory.......i chwile niepelnej radosci jak dzis.....

ciad dalszy....

....co to za wpspomnienia.....juz lepiej wogole jej niedozyc....

Ameno

no i poszło ..... :))))
a czy doszło ???

Mixer

Chlup?
Łup!
Ciachciachciachciachciachciachciachciachciach
Buch
Chrupchrupchrupchrupchrup
Mniaaaaaaam

Samotna

Nie potrafiłabyś chyba dostrzec radości nawet, gdyby leżała przed Tobą na talerzu.

KTO

Kto się dobrowolnie przyzna, że jest zwykłym, szarym człowiekiem?

Vilmara

..... doceniam to co mnei spotyka....wyciagam wnoski.... i dzis na przyklad bardzo ale to bardzo sie ciesze.....wiem ze na prawdziwe szczescie sobie niezasluzylam... tak wiec raduje sie tym co mam.....

"CLARICE"...

...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...

...jedną...

Jestem bezsilny wobec takich "ludzi"...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
Nie będę pisał o tobie...bo i tak bym nie dotarł do twego wnętrza...
Ani ja...ani...APOCALYPSE...

O N I...

...znam osobiście jedną osobę podobną do ciebie...

...jedną...

Jestem bezsilny wobec takich "ludzi"...
Nie będę się bronił już przed tym szkalowaniem żadnymi argumentami bo i tak nie dotrą tam -gdzie powinny...
Nie będę pisał o tobie...bo i tak bym nie dotarł do twego wnętrza...
Ani ja...ani...APOCALYPSE...
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PRUSAKOLET - ...dziękuje za pozwolenie pozostania w tym miejscu...
Nie zgadzam się tylko z jednym...Ja się rozwijam wewnętrznie(coraz bardziej poznaje patologie uczuć...zachowań...), więc nie stoję w miejscu.
KWISATZ-...zaręczam Ci , że osoba , którą NAZYWAM PRZYJACIELEM , tak samo myśli i o mnie!Bezwzglednie-bez żadnego wyjątku , który by zmieniał znaczenie tego wyrażenia...( i nie mówię tu o tym potocznym znaczeniu-i przeze mnie również nadużywanym )-tego niezwykłego współistnienia homo sapiens...
SAMOTNA-...prawda?...Jaka PRAWDA???!!!
Twoja PRAWDA : że jesteś zła , głupia , uboga wewnętrznie , nieatrakcyjna dla nikogo , nie akceptowana przez innych , itd. ???!!!!Czy to ta TWOJA PRAWDA????!!!! Co to za PRAWDA???!!!
...Wybacz , ale ja w NIĄ nie uwierzę !!!!Nie przyjmuje JEJ!!!
IFCIU -...przykro mi , że właśnie to TY tak piszesz do mnie...
Myślałem , że odrobinę lepiej mnie rozumiesz...
Ja nigdy nie szukałem środków zastępczych! I Ty takowym byś nigdy nie była...
Pragnę okruszyny ciepła...Czy to zbrodnia , która trzeba tak piętnować ?!Potrzebuje (tak-jednak...) życzliwości...Co w tym tak okropnego?!
Boli ( bardzo...) , gdy czytam takie „niewinne” wyrazy od ludzi , których w jakichś (może tylko mój) sposób –bardzo cenie...
LARWA-...i co Ci powiedzieć???...
Mimo tego , co napisałaś...
SZCZĘŚCIA.

ONI...

...i żeby nie było niedopowiedzeń w sprawie niedawnej deformacji strony-wówczas to nie ja...Może to moi znajomi ze strefy...A może i nie...
Pomijam te kwestie.Mam to już gdzieś...
CHOĆ ...Może być jednak i na mnie...Cóż to jest w porównaniu z tym, co tu o mnie niektórzy wypisują???!!!!...To taka błachostka, że nawet niewarto na to zwracać uwagi...

Ludi

Oj jesteś strasznie absorbującym męzczyzną. Mówiłam Ci, ze moge z Tobą porozmawiać jak z kolegą. Nie mam czasu na takie ciepło jak Ty chcesz. Wiesz, że jestem z kimś i jemu nie podoba się to Twoje zaangażowanie, wiesz o czym teraz piszę!!!!

"CLARICE"...

...jednak coś jeszcze Ci napisze...

Nie pozwolę byś w tym miejscu szkalowała moich PRZYJACIÓŁ(mnie s możesz) -bo za to moge zostać nawet i bandytą i w te twoją morde(nawet gdybyś była "kobietą") ci przywalę!

Tego oczekiwałaś ode mnie, prawda?(Takiej wypowiedzi ?) No to masz tę pożywkę- na twoje parszywe robacze zdrowie!
I teraz pisz nadal jakim to ja złym człowiekiem jestem.
Pisz.

IFCIU!!!

Ale ja nie zmienię swych zachowań dlatego, że komuś nie podoba się to jakim jestem-bo wówczas nie byłbym juz sobą , a jakimś...ludzkim wieprzem...
Nie chcesz lub nie możesz tego zrozumieć...Mam grać?!
...............ja nie potrafię.....

IFCIU-jeszcze jedno...JA TAKI JESTEM i zawsze tak sie zachowuje,gdy kogos polubie lub szanuje...Jeżeli to Cie

nie zmienie...I ja nie chce sie juz nigdy w tym względzie zmienić...

Nie zmieniaj się Ludwiku

Ale jestem TYLKO Twoja koleżanką - pamietaj o tym

Clarice

masz to jak w banku :))))
cieplutko pozdrawiam
(a następnym razem idziemy na pizzę.... nie wiem, co mnie wtedy opętało, normalnie taka nie jestem)
...hihi

Wakagi

tak.. a moje?

L U S T R O Z W I E R Z A

Ach jak przyjemnie krwawy we wnętrznościach zanurzyć nóż
Zniekształcone członki ciąć
By horroru wieź honoru
Nie przetrwała stąd.

Ty się ciesz. To zbrodni nadchodzi noc. Ja wiem jak łatwo zepchnąć cię poza krańce uporządkowanego wszechświata twoich myśli. Znam cię. Ty to wiesz. Chaos przebijać zaczyna Wiem że wiesz iż jest to droga bez odwrotu. Lecz już nią podążasz a ja wciągam cię coraz głębiej. Już niedługo. Już wkrótce słowa zmienią się w czerwień czynów. Albowiem:
Jam jest

C L A R I C E

Ja wiem kim jesteś. Ty nie wiesz kim ja. I to jest pierwszy fałsz chaosu na dziś. Na twojej drodze stanę. Fałsz drugi. Śmiercią cię owieję. Fałsz trzeci. Czwartego fałszu nie będzie. Czeka dół.

V I L M A R

Oczywiście. A kiedy się zmęczysz pojawię się znowu. I znowu. I tak bez końca. Ja nie mam końca. Jam jest

IFCIU - ...pamiętam o tym i nigdy bym się nie pomylił...Zaręczam Ci!...choć chciałbym...(no dobrze-nie bedę tu o tym

pseudo zimniutka, lecz...WSPANIAŁA...

Clarice

Ostatnio nie często tu bywam - cóż ... Nie chcę też wracać do K.NN. Otrzeźwiła mnie i chwała jej za to Ż. (pozdrowienia) . Jest tyle świetnych (-lnych też) tematów prawda ?.... jasne , że prawda . Gratka ? A pod jaką ksywką pisałaś ;może coś podpowiesz :) .W każdym razie przedświąteczne i słoneczne pozdrowienia

Vilmar-aaa

Trrattattattattattattattattattatta
Pufff ziiiip..

A ja zrobiłam sobie jednak wagary

I chcę do kina

...nie wiesz kto to jest "Clarice" ???...to jak Ty czytasz...przeciez to odrazu widać kto to...Poproś mnie-to Ci powiem,bo

co jej "intymności" chronić...

K.NN

....prawda jest prawda.......choc w oczy kole czasem.......uwazaj jak chcesz....wolny kraj.....jestes wolnym czlowiekem i masz do tego pelne prawo....pozatym ja niemam zamiaru nikogo do niczego przymuszac.......... ja tylko mowie i pisze to co mysle....

K.NN

.......niewierz.... jak juz pisalam niebede nikogo do niczego zmuszac.....kazdy mysli tak jak chce i wyrabia sobie opinie o innych na podstawie wlasnych oberwacji i wnioskow.... bynanajmniej tak powinno byc..... a ja wiele bym dala aby.... aby ludzie widzieli we mnie kogos..... kogos wiecej niz wypozyczalnie..... niz straszydlo....itp....

Rada

Dlaczego jest tak mało informacji na temat cen paliw w Trójmieście. Czy tak ciężko zadzwonić do kilkunastu stacji i umieścić ceny na stronie (dzisiaj są informacje z dwóch)??? Mam nadzieję, że zareagujecie!!!

"..."

..............Myśleć - to co prawdziwe, czuć – to co piękne i kochać – to co dobre, w tym cel rozumnego życia..........

Samotna

Szczerze!!
Ludzie zobaczą Cię taką jaką TY będziesz chciała by Cię widzieli.
Trzeba tylko trochę pracy i inwestycji w siebie!
Wierz mi.
Bądź na zewnątrz taką jaką byś chciała być (ale nigdy nie pokazuj wszyskiego) i taką jaką lubią tłumy - da się połaczyć, wnętrze natomiast zachowaj dla tych, którzy na to zasłużą. Nie można wszystkim obnażać siebie i swoich uczuć. Życie to dżungla, zawsze znajdzie się palant, który będzie chciał wykorzystać to, co w Tobie najlepsze!
Ludzie z natury lubią krzywdzić innych (nie mam tu na myśli fizycznej przemocy).
Stań prosto, unieś głowę i miej więcej wiary w siebie, byś nie była "wiecznie rozmarzonym popychadłem"
Każdy ma marzenia i pragnienia, ale jeśli nie zaczniesz wierzyć w siebie-to kto w Ciebie uwierzy???
Uśmiechnij się :)

k.nn - Ludwiku

jeśli jesteś taki jak tu wychodzisz - reakcja jedna na ciebie - ODIZOLOWAĆ I PRZEBADAĆ - okaz wspaniały - pobrać geny i wszczepić wszystkim nowo rodzącym sie polakom z ukierunkowaniem sympati ku ojczyźnie naszej - bo jeśli ojczyzna ich bedzie "odpychać" to oni i tak wiernie do niej ciągnąc będą - gdyż będa slepi i głusi na to co im się mówi.
a oni i tak kochać ojczyzne będą (free style .. hi hi )

DEBILKU SŁODKI - hamować czas dla ciebie
słuchaj co ci mówi ta do której piszesz
ignora na TLENIE już dostałeś
nie dotarło?
to tłumacze :
zbyt wysokie progi na twe upśledzone fobie człowieczku niedrogi

JEŚLI POTRZEBUJESZ DALSZYCH WYJAŚNIEŃ DAJ ZNAĆ
------------------------------
cmoki dla miłych ludzi i oczywiście ALL znajomych i przyjaciół

cd do Ludwiczka

nie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucz więcej tam gdzie buczenia twego nie chcą słuchać

samotna

Ifcia - mówi .....................

i mówi dobrze
głosuję na Ifici słowa

prosze daj szanse zagłosować na twe czyny
pozdrawiam - duchem z Toba jestem - jeśli poważnie o słowach pomyślisz
nie daj sie .......... pokonać

teraz (sig)

GRABAŻ!!!-bądź dalej(tak jak piszesz)- wkurwiony-i miejsce twoje, tam gdzie napisałeś-,tam gdzie n i c k ten dopasowany...

...twój grabarski umysł coś popier(...)olony...
Nigdy nie starczy ci sił tyle, co mnie ciepła i wiary...
Jeszcze nie miałem przypadku, by osoba jakaś(do której pisałem)- dała mi "ignora "na TLENIE...chyba , że jak tchórz podszywałeś się pod którąś(i jeszcze nie sprawdziłem, ktoś ty taki, i gdzie mnie zablokowano !!!)
A jeżeli to ma związek z IFCIĄ-to strasznie Jej współczuje, że z kimś takim jest(a jeżeli się myle-to przepraszam Jej przyjaciela...)
Ale moje obawy coraz bardziej sią jednak sprawdzają...
Buhajowa jurność z ciebie wychodzi i agresywność(!!!)-lecz ja nigdy debilu(i to nie słodki!!!) nie byłem twym rywalem!!!
Dlatego spadaj na cmentarz , lub do obory -bo wyliniejesz do cna cały!!!
I tylko tej jednej się dziwie...Co ONA robi z takim wrednym bezmózgim grabarzo-buhajem!!!!!!!

Ifciu

.....dziekuje ci bardzo za slowa... i podzielnie sie myslami....tylko wiesz mowic latwo a zrobic.... heh ...nie weim czy mam na tyle sily...nie wiem czy chce zeby znoof ludzie mnie krzywdzili.....neiwiem czy podolam bolowi....

Loser

...dziekuje....ale jesli ja juz jestem pokonana...?

IFCIU...jeżeli to on jednak jest...To jak mogłaś pozwolić mu czytać naszą korespondencje(choć jednak niczego w niej nie było do

przecież pisana na TLENIE specjalnie...)

IFCIU...nie chce mi się w to wszystko wierzyć...I mam nadzieje, że się mylę(!!!)...Lub stało się to bez Twej wiedzy...

Do....

..... dlaczego tak jest ze....ze jesli czlowiek mysl ze juz juz znalazl kogos kto go choc troszke rozumie to.... to czas pokazuje inaczej..... pokazuje ze tak naparwde to kazdy jest zaparzony w siebie.....w swoje problemy..... i.... i gdy ktos inny chce sie podzielic swoim szczesciem to... to tak naparwde zostaje sam.... sam ze swoim odbiciem w lustrze...a.... a pzreciez szczescie gdy sie dzieli go z kims przynosi jescze wiecej radosci..... dlaczego okazuje sie ze wsrod tlumu mozna byc a wrecz jest sie samotnym.... dlaczego jak sie chce z kims czyms podzielic to akurat tego kogos nie ma... lub.... lub po prostu go to nieobchodzi....

SAMOTNA !

.
Uwierz proszę , że są tacy ludzie co nie widzą li tylko tę marną powierzchnie cielesną, ale i w dusze potrafia wejrzeć...
I tam patrzeć zachwyceni bedą...

Uwierz proszę...bo i tam się niechybnie wkrótce okaleczysz...
NIE RÓB TEGO(!!!)...
Jeszcze raz zaufaj...
I tylko nie mów mi, że to trudne...bo wiem coś o tym , aż za dobrze...

K.NN

...dzis po raz kolejny uswiadomilam sobie ze.... ze tak naprawde jestem sama....nie ma sie z kim podizelic szczesciem nie mowiac o probelmach..... wczesniej mialam jakas nadzije ze.... ze moze kogos tam jednak obchodza moje losy...... ze moze mam przyjaciela... ale teraz wiem... znoof dostalam obuchem w leb....

Samotna

Znowu zaczynasz... nikt mine nie kocha, nikt nie przytulli, nikt nie pocałujeee.. buuuuu

SAMOTNA...

...masz racje...NIESTETY.Można być samotnym w tłumie...
A że człowiek ten, który myślałaś , że Ciebie rozumie-okazuje się być zapatrzony jedynie w siebie nie potrafiąc wysłuchać Twych słów...-nie warty jest Ciebie-Twego nawet chwilowego szczescia...bo zamiast je zwiekszyć-przytłumi je lub całkowicie stłamsi!Wówczas -uciekaj...
(chciałem teraz powiedzieć- tu- do Ciebie po imieniu, ale się opanowałem)Przykro mi jest, że tak bardzo Biedaczku cierpisz...Źle jest , gdy widzi się takie wewnętrzne cierpienie...
Zaraz coś Ci powiem, ale nie tutaj...
Poczekaj chwilę...

Ludwiczku

własnie przeczytałem twe słowa
brawo
nic dodac nic ująć00% me wyobrażenia o tobie prawidłowe
dałeś się sprowokować

powiedziałeś mi wszystko co chciałem wiedzieć

ahh uduchowiona istoto
(czy moze exhibicjonisto duchowy)
(he he )
tak trzymaj

ale pamiętaj o******** się od tych którzy cię na tlenie słuchać nie chcą
ignor był i będzie zawsze dla takich jak ty

poza wrazliwością trzeba miec chociaż 0, 001 % rozumu w tym temacie

wiem że nie ma dla ciebie ratunku i me słowa nie dotrą do ciebie
piszę tak po prostu - nie chce mi się spac
a motywacja to że ktoś do kogo bedziesz w przyszłości pisał może to przeczyta i pomyśli o tobie zanim ci odpisze

mixer

buuuuuuuuuuuuu
to jest ulubiony text Ludwiczka k.nn
na TLEN.PL
napisz lepiej (np) muuuuu
hi hi
pozdrawiam
(szanuję)

k.nn

słodki jesteś
pisz jeszcze tu
uwielbiać zaczynam twe słowa
a co do korespondencji to nie przeczytałem ani 1 słowa twego na tlenie

ty po prostu masz taką moc która daje się odczxuc w całym 3-miescie

k.nn

a na 0-700.......... party line tez dzwonisz?

k.nn cd

i opowiadasz to co tu i na tlenie piszesz
mając nadzieje na........

kurde na co własciwie --- na buziaka do poduchy?
ha ha

a czy możesz obiecać że będziesz pisał czesto nadal
będziemy tu zaglądac co dnia
(my bo on-line mam tu kilka osób które są żywo zainteresowane toba)
wiesz może i one zaczną pisać a to by bardzo wzbogacilo nasz HP

to co bedziesz pisał ?
naprawdę załatwiłem ci widownię ludzi kochających duchowych wyznawców o IQ 34, 5

Ludwiczku

pa na tą noc

naprawdę miło spedziłem cza z tobą
obiecuje , niebawem tu wróce
pisz dużo i czesto
:))))))))))

Ludwiczku

jeszcze jedno - gdy dostajesz paluszek to nie znaczy że posiadłeś duszę

(wiem nie zrozumiesz tego - lecz musiałem to napisać)
(jeśli desperacko poszukujesz kobiety to koniecznie musisz zmienić sposób na zdobycie zaufania
uwierz mi - romantycznośc i czułość ok - ale nie przeginaj z tym - jak to mówią co za dużo to niezdrowo - miarkuj wszystko a napewno którąś upolujesz
bądź silny i wytrały słodki desperacie - kobiece buziaki (marzysz o tym , prawda)(więc próbuj lecz nie tym stylem co dotychczas)

Ty(...)grabarzu-NIGDY w necie nie szukałem kobiety...nawet po tym ,co piszesz-widać kim jesteś...Nie interesuje mnie tu

nie zrozumiesz, bo dla ciebie wszystko z rują się kojarzy...Teraz naprawdę bedę rzygał...(dziekuje ci za to - )Przynajmniej oczyszcze się z tych wyrazów, które do ciebie napisałem.

k.nn

naprawdę nie czytam korespondenci twych na tlenie
lecz niech dotrze do ciebie że męczysz swoimi słowami
jestes dla nas jakby z innego świata
nie rozumiesz co oznacza "nie"

mało tego - nikt "nie" nie chciał ci mówic lecz ty włazisz człowiekowi na głowę zasłaniając się romantyczną dusza i czułością --- na co liczysz? że dla przyzwoitosci ktos bedzie nosił twoj męczący cięzar? - naprawdę spróbuj innych sposobów bo tym zniechęcisz kazdego chocby pół normalnego człowieka --- i nie wyszukuj na siłe po komunikatorach osób tu piszących jeśli ktos będzie chciał sam ci powie jak można sie z nim połaczyć --
nie życzę ci źle , lecz źle ci wróze u chociaż półnormalnych kobiet - a jeśli naprawde taki jesteś jak piszesz to moje kondolecje
ze łzami twój grób bedę kopał ( bo zawsze szkoda tych którzy chcą dobrze lecz są nieprzystosowani*)

Samotna

Tu kukły ludźmi się bawią,
tu igra z nami czas.
Tu wielkie młyny nas trawią
i pył zostaje z nas.
Na to, że z pyłu pył
i za początkiem kres
ratunkiem miłość bywa.
Jeżeli miłość jest,
jeżeli jest możliwa...

tak pisała ona:
Agnieszka Osiecka

k.nn

rani cie że moje słowa może przeczytac każdy

ci co mnie znają wiedzą jaki jestem
i cokolwiek napiszę to mego obrazu nie zmieni

moge tu uchdzić za zimnokrwistegorealiste
to bez znaczenia
ważne że nie jestem taki jak ty pozorant lub co gorsze uczuciowy psychopata

Knn

Rzygnij sobie zdrowo!!! Może zapaćka Ci się monitor i choć na troche przestaniesz uskuteczniać swoje prawdy i wartości. Wciąż to samo. Qrfa madź

mixer

pełne zdrowych wartości DUZE PIWO
dla ciebie
najzdrowszy człowieku na HP
:)))))))

Do Was wszystkich...

Obejrzyjcie lepiej powtornie Forresta Gumpa... A dopiero zastanawiajcie sie nad tym co piszecie tutaj... Nie potrzeba czlowieka inteligentnego zeby zauwazyc ze zycie jest piekne, nie potrzeba czlowieka bogatego zeby dostrzegl iz pieniadze nie daja szczescia, nie potrzeba czlowieka smutnego zeby zobaczyc ze szczescie jest darem, nie potrzeba czlowieka chorego zeby docenic zdrowie...

Do Was wszystkich 2 (jako ze mam problemy z serwerem)

Myslcie i uwazajcie siebie za godnych, wartosciowych i nie rzucajcie w siebie miesem. Co to wam pomoze na przyszlosc? uwierzcie w siebie i niech wasze sklonnosci do gnojenia innych wyjda z was i niech na ich miejscu zagosci wspolczucie, nie litosc, radosc nie szyderczy smiech a takze szczescie, lecz nie falszywe, zludne, ktorego wszyscy doswiadczamy przez marne chwile, mizerne momenty kazdego dnia. pozdrawiam serdecznie wszystkich dajacych mi otuchy, oraz ludzi ktorzy wiedza ze to co pisze nie plynie ze zdrowego rozsadku ale z serca ktore na nowo odkrywam.

Hmmm

Ludi i Grabaż
Mam nadzieję, że to nie o tej Ifce pisaliście....
Proszę mnie nie mieszać do niczego!

Samotna
Wiele ludzi jest skrzywdzonych.
Dziewczyno! Każdy z tzw. "ponurą przeszłością" boi się popełnić te same błędy, boi sie zaufać, nie chce być skrzywdzonym!
Nie róbmy z siebie męczenników.
Nie użalajmy sie nad sobą.
Trzeba wziąć los w swoje ręce...poza tym pamiętaj, że to, co nas nie złamie zrobi z nas silniejszych ludzi :)

A Wy "chłopcy" USPOKÓJCIE SIĘ W KOŃCU!!!!

Inne tematy z forum

muza na dziś (776 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (698 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...