samotne mamy!

samotne mamy!
Poszukuję samotnych mam, które mają (lub miały) problem z dłużnikami alimentacyjnymi. Obecnie jestem w sytuacji, która nadaje się tylko do kabaretu. Jeśli czytają to ogłoszenie mamy, które chciałyby podzielic się swoim doświadczeniem, radami, pomysłami to piszcie śmiało. Może zbierze się nas więcej i się spotkamy? Po ostatniej żenującej rozprawie tracę wiarę w wymiar sprawiedliwości, ale jeszcze wierzę w babską solidarnośc. Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poszukuję samotnych mam, które mają (lub miały) problem z dłużnikami alimentacyjnymi

do roboty się weź , rzuc palenie i wszelkie uzywki to ci na wszystko zacznie starczać. Alimetow się takiej zachciało, Twój bachor to twwoj problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Święte słowa...

Było się w gumie bzykać, a teraz niech ci zad nie rośnie od wafelków i kebaba tylko do roboty

Re: samotne mamy!

Cześć :) piszę pracę mgr na temat samotnych mam z Gdyni. Będę bardzo wdzięczna jeśli któraś z Was poświęci 10 minut i wypełni anonimową ankietę. Nie ma w niej bardzo osobistych pytań :) W razie pytań moje gg :51590412, mam na imię Monika.
Link do ankiety : https://www.ankietka.pl/ankieta/229375/diagnoza-sytuacji-finansowej-i-spolecznej-matek-samotnie-wychowujacych-dzieci-w-gdyni.html

Inne tematy z forum

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne (14 odpowiedzi)

Kupię stare papierosy PRL i zagraniczne Witam, kupię stare papierosy z PRL lub zagraniczne...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...