samotne mamy z obłuża i okolic

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam samotne mamy , mam 1,5 rocznego synka i troszkę sie nudzę mąż długo pracuje a ja sie szwędam z maluchem po placach zabaw , poszukuje mamusiek w podobnej sytuacji do spotkania na podwórku i nie tylko... moze któraś z was ma podobnie jak ja dośc samotnego poszukiwania zajęc dla synka lub córeczki mam 36 lat i zawsze pracowaam teraz troszke mi brak towarzystwa dorosłych ludzi . jesli znajdą sie chetne mamy chętnie zaproszę do domku lub na plac zabaw dość ich w mieście tylko towarzystwa brak..... dajcie znać jesli nie tylko ja szukam towarzystwa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samotne mamy z obłuża i okolic

Witaj, nie wiem czy jeszcze Twoje poszukiwania sa aktualne dopiero teraz przeczytalam Twoja wiadomosc. Ja mam 37 lat i 13 miesieczna coreczke. Szczerze mowiac to tez brakuje mi kogos do pojscia na spacer i pogadania. Jesli bylabys zainteresowana to napisz: ivonnebest@gazeta.pl pozdrawiam Iwona

No szkoda ,że ja za młoda jestem dla pani pewnie ,ale mama prawie dwuletniej Córeczki.

hej , miło ze sie odezwałaś , nooo ja to juz stara baba jestem ale ... czuje sie młodo daj znac na maila ewaol@op.pl

podbijam temacik, mamusia dwójki dzieci, dwu latki i czteromiesięcznego syna...mąż ciągle w pracy by się gdzieś z maluchami wyskoczyło :(

mój mail blogowiczka000@onet.pl

Inne tematy z forum

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...