sanatorium Alma

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki relikt - antyk jeszcze funkcjonuje!!!bardzo zimno z racji oszczędności - obsługa słabiutka - no i sama właścicielka zadufana w sobie osoba , która traktuje klientów jak i personel jako zło konieczne.Jedzenie poniżej poziomu , zabiegi reh. na sztukę !!!Omijajcie te miejsce na wyspie z daleka - gdziekolwiek aby jak najdalej!pozdrawiam serdecznie .
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 13

Gosia 15
2018-05-31 19:48:22
Witaj Darku!
Bardzo chętnie ale obawiam się ,ze to już nie możliwe :-) Mam nadzieję, że będziesz miał fajną grupę . Trzymam kciuki . Jadę pierwszy raz i trochę się boję. Przydałoby się towarzystwo i bratnia dusza krajana. Miłego pobytu Gosia :-)
Jeszcze raz do Darka :-)
Mam prośbę, gdy będziesz już na miejscu i trochę się rozejrzysz, to podaj info jak tam jest? Czy rzeczywiście tak strasznie jak piszą na tym forum eks kuracjusze. Dziękuję Gosia :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj Darku!
Bardzo chętnie ale obawiam się ,ze to już nie możliwe :-) Mam nadzieję, że będziesz miał fajną grupę . Trzymam kciuki . Jadę pierwszy raz i trochę się boję. Przydałoby się towarzystwo i bratnia dusza krajana. Miłego pobytu Gosia :-)

jadę do Almy samochodem 2.06 z Łodzi, chętnie kogoś zabiorę po drodze :-)

szkoda Gosiu, ja jadę samochodem a nie lubię jeździć sam. Może zamień się turnusami :-))). Pozdrawiam

Darku ja tez z Aleksandrowa Ł ale od 26 czerwca. Szkoda. Pewnie będziesz jechał autem. Szukam info na temat dojazdu autobusem lub pociągiem. Miłego pobytu :-)

Szkoda, że nie jedziesz dzień później, ja jadę 2 z Aleksandrowa. To widzimy się na miejscu :-)

Hej. Czy ktoś od 16.08. z Warszawy,Radomia, okolic jedzie????

Cześć. Ja też w tym terminie i z Warszawy.
Pozdrawiam Kaśka.

Ja z Łodzi od 01.06. górna ,może zorganizujemy paczkę mój tel. 515739693 na ten wspólny wyjazd.

Tez mam taki termin od 26.06.2018 i zastanawiam się czy nie odwołać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mam ten termin. I raczej też jadę pociągiem z Torunia. Miło będzie mieć towarzysza w podróży.

Jestem z Włocławka i też mam turnus od 01.06.2018r. Jadę pociągiem, tylko nie wiem o której, jeszcze nie sprawdzałam .i nie śpieszy mi się bardzo po przeczytaniu takich opinii.

Bardzo chętnie ale ja jadę dopiero od 26 czerwca. Szkoda, pozdrawiam :)

Gosiu ja mam turnus od 1.06- do 24.06. Jestem z Ksawerowa, też okolice Łodzi. Może wybierzemy się razem, będzie raźniej.
Proszę o kontakt na tym forum.
Grażyna

Poproszę o opinie i wrażenia po powrocie z rehabilitacji w Almie-wybieram się z ZUS i zależy mi na obiektywnej opinii,czytając niektóre mam chęć zrezygnować....,ale myślę że jakby było aż tak zle to już dawno zająłby się tym Departament Prewencji jak też i właścicielami przecież to dzięki nam takie ośrodki istnieją,mamy skorzystać z dobrej rehabilitacji i powrócić w miarę sprawniejsi do pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do Heniek z Wrocławia. Witam. Gdybyś jechał z Wrocławia przez Łódź to byłbym zainteresowany bo jadę też na ten sam turnus od 07.05.2018

Jadę na ten sam turnus ale z Łodzi gdybyś jechał przez Łódź to byłbym zainteresowany

Witam Jedziemy na turnus 07-05-18 chcemy zabrać rowery ,czy to dobry pomysł , będzie gdzie jeździc nimi i czy z parkowaniem nie ma problemu? Pozdrawiam

Witam. Byłam w ubiegłym miesiącu w tym ośrodku i wrocilam naprawdę zadowolona! Miejsce jak i lokalizacja super jeżeli ktoś chce odpocząć od codziennych obowiazkow. Jedzenie domowe i wystarczająco. Sprzatanie co drugi dzień w pokojach. Zabiegi dobrano odpowiednio do mojego schorzenia, podreperowalam swoje zdrowie. Grzes masazysta jak i reszta rehabilitantow wiedza co robia i maja fach w rekach. Może nie jest to obiekt najnowszej generacji ale jest czysto i przyjemnie a chyba to najważniejsze. Wroce ponownie wraz z mezem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

wszystko ok, tylko ja w lipcu Waldi :(. Życzę Tobie przyjemnego wypoczynku.

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....