seks przed czy po slubie?

j.w. ja uwazam ze przed :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: seks przed czy po slubie?

wiesz jeśli Twój Pan ma taki sam charakter jak TY to rzeczywiście może się obrazić ale myślę że większą obrazą było byłoby to gdyby ta forum poczytał co wypisujesz ibo myślę że nie jest wtajemniczony w wyciaganie na forum Waszego spania czy nie spania ze sobą -więc wyluzuj bo nawet mnie to nie dziwi że ktoś wytrzymałz Tobą 8 mc 0to naprawdę niesamowite :)

poprzedni byli, i owszem, ale zwykle krótko trwały u mnie te związki, najdłuższy 8 miesięcy.

A co do narzeczonych "wracających później z pracy" - nie mierz wszystkich wg swojego. Tylko ośmieszasz się, pisząc takie teksty - za co Ty masz facetów? Za zwierzęta niepanujące nad instynktem? Niejeden z panów mógłby się obrazić za takie teksty.

I nie wmawiaj mi, że coś, co dla niektórych jest rzeczywistością, to bzdura. Może dla Ciebie. A Ty to nie wyznacznik życiowy dla wszystkich.

No dziewczyny czekające tłumaczcie sobie to jak chcecie -tylo wytłumaczcie mi jedną rzecz jeśli przyszły mąż nie jest pierwszym facetem to z poprzednimi 5-6 czekałyście to jakiego momentu no a jeśli mąż jest pierwszy to chyba coś nie tak bo zazwyczaj większość kobiet ma przed mężem swoje miłości -może i teksy nie są najciekawsze ale jestem ciekawa w ilu przypadkach Wasi przyszli mężowie mówią Wam że wrócą później bo mają więcej pracy hehe powodzenia Wam życzę w dniu kiedy dowiecie się z kim Narzeczony sypia z dzielnicy i nie opowiadajcie takich bzdur że to takie piękne żyć w czystości do ślubu bo 90 % Was wie że to jedna wielka bzdura :)

nie rozumiem takich opinii,że kupuje się kota w worku- przecież kiedy się o swoich potrzebach mówi, to można się dograć w tej kwestii. Sprawdzać czy ktoś do siebie pasuje w tej swerze- to się wie i bez sprawdzania:) wyczuwa się tą chemię i tyle. A szczegóły są i tak do dopracowania później:) całymi latami:)

a ja "podziwiam" żenująco niski poziom wypowiadających się osób :]

cyt. "pootem gdzies po kontach sobie konia walic..masakra jakas"
cyt. "My 4 lata chodziliśmy i chyba zwariowalibyśmy gdyby nie nasz wspaniały sexik"
cyt. "Jestem oczywiście za sexikiem przed ślubem -trzeba wypróbowac to co potem będziemy kupe lat uzywać hehe"

Nie martwcie się o czekających. Nie wiecie, z czym tak naprawdę wiąże się czekanie, bo nie czekałyście, więc bez sensu te wasze żenujące posty.

oj masakra - cala rodzina sie z nich smiala ale tez gratulowali!!Oni tacy koscielni to chyba dlatego!!!!

przecież to nawet nie zdowe jest .kazda kobieta zdrowa i meżczyzna jak jest miedzy nimi tzw chemia na dłuższą mete to nie przejdzie ilez mozna sie powtrzymywać..
pootem gdzies po kontach sobie konia walic..masakra jakas
ale oby do slubu oby do slubu wtedy jedno wlozenia i strzał w kosmos..hahahaaaa

nie no beka na maxa.. Ja kocham mojego mezczyzne to automatycznie go pragne to jest normalneee..w mlodym wieku ..

ja znam pare co czekala i od razu jka sie kochali po to dzieczyna zaszla w ciaze - miesiac po slubie - smieszne to troche - podobno oni chcieli uciec od swoich rodzin wiec dlatego sie pobrali i zaszli w ciaze!

nie no dla mnie to jakieś chore ludzie chodzą ze soba 3-4-5-6-7-8-9-i więcej lat i co ??tulą się pewnie jakieś figle wyprawiają ale sex to nie bo po ślubie -My 4 lata chodziliśmy i chyba zwariowalibyśmy gdyby nie nasz wspaniały sexik heheh ale wiecie co mam kumpele która tez do nocu poslubnej nic a w noc poślubną zaszla w ciąże i potem jaja bo kilka miesiecy bez sexu bo w ciąży nie mogla (zagrożenie) czyli nawet na dobre nie spróbowala co dobre bo tylko raz i koniec a potem poród po porodzie nic a potem ups druga ciaża ludzie przecież to straszne :)

noc poslubna to jeszcze pół biedy..ale....miłosc ci wszystko wybaczy....
kościół mowi że by nie wybaczac siedem razy a siedemdziesiat siedem razy:)
a najlepiej nie miec potrzeb seksualnych wtedy bedzie git!

a tak poważnie...nikomu nie życzę by okazało sie po slubie ze jednak seks to bardzo wiele a bez niego....coz..

hehhe dobre w noc poślubną okaże się ze mu nawet nie... hmmmm jak to nazwać aby nie urazić tych co czekają -już wiem nie ma wzwodu !

jak można brać kota w worku??? :Da jak sie okaze ze nie jest zdolny do robienia dzieci a ty marzysz o wielkiej rodzinie..

rozwod murowany..nie wierze ze taki zwiazek przetrwa,chyba ze z gory zakładasz zycie z "ewentualnym impotentem"
upp no przeciez jest jeszcze miłość:)

a w noc poślubną okaże się że mąż jest kobietą heheh bardzo przepraszam nie czytałam wszytskich postów ale kilka widziałam tych którzy czekają z pierwszym razem do nocy poslubnej i stąd wziął mi się ten głupiutki żarcik :)Jestem oczywiście za sexikiem przed ślubem -trzeba wypróbowac to co potem będziemy kupe lat uzywać hehe

a ja też uważam, że WARTO czekać, więc czekamy :)
do 2 maja 2009 ;P

o jakim zakłamaniu piszesz, Ponury?
Ciekawie brzmi to słowo w Twoich ustach...

a co to jest "Flustracja" ?

Flustracja? Nie, jestem szczęśliwym człowiekiem.

Denerwuje mnie jednak zakłamanie i podpieranie się jakimiś bzdurami w życiu.

Ponury to jakiś strasznie sfrustrowany gość...
Jak coś nie pasuje - to z buta!
Rozumiem, że osoby głęboko wierzące czekają i wiara jest ich sposobem na życie. (Doceniam.) To znaczy, że w zasadzie rozwody, zdrady ich nie dotyczą, bo wg. Kościoła jest to niemożliwe.?

Cóż, Ponury. Możesz mieć swoją filozofię życia, jaką tylko chcesz.
Ale musisz obrażać wszystkiego i wszystkich, którzy myślą inaczej niż Ty.
Dla Ciebie coś może być nieżyciowe - dla innych bardzo życiowe.

I co gorsza, można też być szczęśliwym, mimo iż się żyje inaczej niż Ty. I co - znów mi będziesz wmawiał, że nie myślę, mam wyprany mózg? Jeśli Cię to podniesie na duchu, to proszę bardzo.

A ja uważam, że fajnie jest czekać. :)

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...