serwis damperów
Pytanie brzmi, jak jest z serwisem damperów następujących firm RS, Fox, Manitou? Czy serwisowane są w trójmieście? Jeśli nie, to gdzie znajduje się najbliższy serwis? Proszę tylko o pewne lokalizacje - najlepiej ludzi, którzy już je serwisowali.
Dlaczego pytam? Oto fragmenty info jakie dostałem:
"serwis foxa zrobi ci tylko fox. powietrzne foxy chodza na azocie. a sprzet do napelniania ma tylko cult bikes cena 350 zł. smile.gif wiec zebys nie wiem co wymyslil to i tak masz przerąbane. improwizacja niewskazana bo tlumik nie bedzie dzialal tak jak trzeba. a serwis raz w roku przy jezdzie potrzebny."
"hm.. jesli chodzi o serwis to proponuję dowiedzięc się chociaż mniej więcej przed zakupem jakei są jego koszty i dostepnośc np. ja mam dt swiss210L i jedyny serwis to szwajcaria....:/
koszt okolo 450zl nie liczac wysylki do polskiego dystrybutora dt."
Muszę przyznać, że mnie zaniepokoiły.
Dlaczego pytam? Oto fragmenty info jakie dostałem:
"serwis foxa zrobi ci tylko fox. powietrzne foxy chodza na azocie. a sprzet do napelniania ma tylko cult bikes cena 350 zł. smile.gif wiec zebys nie wiem co wymyslil to i tak masz przerąbane. improwizacja niewskazana bo tlumik nie bedzie dzialal tak jak trzeba. a serwis raz w roku przy jezdzie potrzebny."
"hm.. jesli chodzi o serwis to proponuję dowiedzięc się chociaż mniej więcej przed zakupem jakei są jego koszty i dostepnośc np. ja mam dt swiss210L i jedyny serwis to szwajcaria....:/
koszt okolo 450zl nie liczac wysylki do polskiego dystrybutora dt."
Muszę przyznać, że mnie zaniepokoiły.