serwis narty

Kto moze polecic dobry serwis narciarski w 3 city, mam rozwalona krawedz i spody nart. Z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: serwis narty

Jest kilka w trojmiescie, ja oddaje sprzet do serwisu w Sopocie ktory znajduje sie w klubie windsurfingowym praktycznie na plazy, naprawde znaja sie na robocie i do tego maja porzadne maszyny. Innym dobrym serwisem jest sportland w gdyni, pozostale omijaj albo nie maja sprzetu albo sie kiepsko sie znaja na rzeczy

zgadza sie, ten serwis prowadzi szkola windsurfingu - sopot surf centrum, maja porzadne maszyny i znaja sie na rzeczy. Mojego snowboarda ze stanu trupa wyprowadzili na nowke, niewiarygodne. nie maja strony, trudno ich znalezc i jescze trudniej dodzownic sie, ale sa na miejscu i jak juz znajdziesz to naprawde warto
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a sopot dziala?

Działa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto pomysleć o serwisie Locales w Kosakowie, miałem problem z wyrwaną krawędzią narty i nikt nie chciał podjąć się regeneracji.
Localesi mają jakiegoś magika który ja wyprostował a chłopy zalali nartę i nie ma śladu.

Serwis Locales dał rade z naprawą wiązania w innym serwisie twierdzili że się nie da . Przy okazji zrobiłem ślizg,fajnie uzupełnili wyrwy po wieżycy.

polecam Kosakowo koło Gdyni firma Locales serwis nr1 w 3 city tak uważm

Lokales jest dobry ale troche daleko, najlepiej w sopockim klubie zeglarskim, robia bardzo dobrze i maja tez przystepne ceny
w Gdansku mozna jeszcze oddac do Intersportu w Galerii Baltyckiej o ile nie zmienila sie tam obsluga bo sprzet maja poprzadny

Polecam Locales w Kosakowie

Proponuje locales z urwana krawedzia kidys poradzili

Inne tematy z forum

Tkaniny, materiały gdzie kupię? (27 odpowiedzi)

Gdzie jest duzy wybor materiałow , tkanin do szycia na terenie Rumi, Gdyni??

Gdzie skup złomu z dobrymi cenami ? (9 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście znajdę skup metali kolorowych z najwyższymi cenami ? Chodzi mi o miedź ,...

Gdzie jest plaża nudystów na stogach? (58 odpowiedzi)

Konkretniej które numery wejść i w którą stronę co jest? Bo wiem, że w prawo od głównego...