serwis

Hej, moj rower wymaga napompowania opon i pewnie czegos jeszcze, ale sie nie znam. Gdzie moge to zrobic szybko i od reki, najlepiej dzisiaj, we Wrzeszczu na Hallera?? Z góry dzieki ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: serwis

:) tez jestem rowerzystka ale pompke to mam w domu i sama pompuję :) co do serwisu to dzisiaj raczej nikt nie ma otwarte z rowerowych popytaj w srod znajomych moze ci ktos pomoze

a wiecie moze, czy na stacji benzynowej mozna napompowac opony w rowersze? bo kiedys na pewnej stacji mozna bylo ;)

Można na każdej stacji na której znajdziesz kompresor. Oczywiście przy założeniu, że masz wentyle samochodowe.

wiosna trolami obrodziła :)

a w 'go sport" w geancie a właściwie realu na spacerowej w Gdańsku jest serwis rowerowy, może nawet w niedziele otwarty ...

pewnie ta informacja dzisiaj już Ci się nie przyda ale:
- pomkę można nabyć już za 5 zybli i po problemie, kompresory jeżeli są na stacjech benz. też załatwiają sprawę, możesz też poprosić przjeżdzającego roweżystę (najpierw zobacz czy ma ze sobą pompkę) - na pewno pożyczy,
- jeżeli zależy Ci na przeglądzie "od ręki" to przejedź się za dnia ścieżką rowerową biegnącą wzdłuż plaży a znajdziesz kilka rozkładanych warsztacików (osobiście preferuję gościa, który pojawia się przed Jelitkowem (patrząc w stronę Sopotu) ), ma sporo części, doświadczenie i prezystępne ceny (sezon się był rozpął więc terminy w serwisach to tak letko 4 dni).
pozdrower

mam sprawdzony warsztat na rogu chłopskiej i pomorskiej na przymorzu naprawdę solidnie i tanio (mieści się on w budynku szkoły chyba podstawowej) a tak na marginesie...nie ma to jak rowerzystka amatorka...załamka ;)

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...