seryjni mordercy

Jak widzę takie rzeczy (pomyśleć, że chciałem iść na psychiatrię) jestem za karą śmierci.

http://www.onet.tv/wladca-much,6150836,10,klip.html#
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: seryjni mordercy

Doskonale sie sklada. Jestem tuz za. Czy ktos widzi maly czerwony swiecacy punkcik na czubku "c"? Bo w wolnych chwilach lubie sobie dla odprezenia posprzatac smieci. Moja mamusia ma na imie Matylda. Zamilowanie do sprzatania jest rodzinne.

Ja w ogóle jestem za karą śmierci, nie tylko wtedy, kiedy widzę coś takiego.

Ta scena z czołówki (rozmazanie plamy krwi czystym bucikiem - no jaki seryjny morderca zrobiłby coś podobnego?) mnie wzrusza - jest tak cudownie, absurdalnie bezsensowna.
A tak przy okazji, Chopper świetny. Znasz jakieś jeszcze dobre filmy o psychopatach? :)

Musiałby przejrzeć Stworku przemyśleć chwilę, a mam mało czasu dziś.
Fajno, że się spodobał Tobie. Spodobał bo był dobry co nie? ;)
Jak wymyślę dam Tobie znać.

z rutgerem hauerem proponuję poszukać filmów. a kara śmierci jest potrzebna. morderca skazany na dożywocie może w więzieniu wziąć calkiem fajną fuchę egzekutora i co mu zrobią? na drugie dożywocie skażą? bez sensu

Rutger bardzo przyjemnie kojarzy mi się z Lexxem :)
Pamiętam go z Łowcy androidów, Blood of the Heroes i jeszcze kilku innych, ale w żadnym z nich nie zagrał takiego fajnego psychola jak w Autostopowiczu :)

Inne tematy z forum

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...