sesja... i zawiść
dziś miałam egzamin ...
i było ja zawsze :)
Pod salą koleżanki, w większości nerwowe , powtarzające coś pod nosem , odpytujące jedna drugą ...
standardowe pytanie UCZYŁAŚ SIĘ ? Moja standardowa odpowiedź NIE MIAŁAM KIEDY ( dom, 2 małych dzieci, praca na cały etat i dzienne studia --> to trochę dużo , nawet dla mnie :) )
Weszłam , zdałam na 4,5 , wyszłam i znów się zaczęło..
TY TO MASZ ZAWSZE SZCZĘŚCIE, ZNÓW CI SIĘ UDAŁO itp
A mi się nic nie "udało"
wylosowałam pytania jak inni, miałam tyle samo czasu ma przygotowanie odpowiedzi...
Czy to moja wina że wiedziałam ? Mam przepraszać za to że rzeczy które reszta wkuwa po nocach są dla mnie oczywiste ?
Powinnam przychodzić i jak one siedzieć z zeszytem w ręku i panice w oczach:) Może wtedy zrozumieją że zdawane przeze mnie egzaminy nie są wynikiem szczęścia ... a wiedzy :)
Doszukuje się logiki w ich rozumowaniu, bo często słyszę to NIESPRAWIEDLIWE
tylko nikt nie potrafi mi powiedzieć co
Nitka
ps
dziękuje medycyno .. że jesteś tak logiczna :)
i było ja zawsze :)
Pod salą koleżanki, w większości nerwowe , powtarzające coś pod nosem , odpytujące jedna drugą ...
standardowe pytanie UCZYŁAŚ SIĘ ? Moja standardowa odpowiedź NIE MIAŁAM KIEDY ( dom, 2 małych dzieci, praca na cały etat i dzienne studia --> to trochę dużo , nawet dla mnie :) )
Weszłam , zdałam na 4,5 , wyszłam i znów się zaczęło..
TY TO MASZ ZAWSZE SZCZĘŚCIE, ZNÓW CI SIĘ UDAŁO itp
A mi się nic nie "udało"
wylosowałam pytania jak inni, miałam tyle samo czasu ma przygotowanie odpowiedzi...
Czy to moja wina że wiedziałam ? Mam przepraszać za to że rzeczy które reszta wkuwa po nocach są dla mnie oczywiste ?
Powinnam przychodzić i jak one siedzieć z zeszytem w ręku i panice w oczach:) Może wtedy zrozumieją że zdawane przeze mnie egzaminy nie są wynikiem szczęścia ... a wiedzy :)
Doszukuje się logiki w ich rozumowaniu, bo często słyszę to NIESPRAWIEDLIWE
tylko nikt nie potrafi mi powiedzieć co
Nitka
ps
dziękuje medycyno .. że jesteś tak logiczna :)